Bescherm je oren

Versla die piep! Bescherm je oren met serieuze gehoorbescherming.

Universele gehoorbescherming
Wees zuinig op je oren

Bescherm je oren optimaal. JewelEar heeft perfect passende gehoorbescherming, op maat gemaakt en met de beste filters.

Op-maat-gemaakte gehoorbescherming
Helaas... de actie is verlopen.

De actie met Parkpop is verlopen. JewelEar heeft wel andere acties lopen.

Naar de actie

JewelEar voor oren & horen

Hoortest

Een goede hoortest wordt in een speciale cabine gedaan. Bij JewelEar kunt u daar voor terecht. U kunt thuis alvast een eenvoudige hoortest online doen, zodat u een enigszins weet hoe het met uw gehoor staat.

Doe de online hoortest

Hoortoestellen

Goede hoortoestellen geven het leven terug aan de slechthorende. JewelEar heeft een ruime keuze aan A-merken.

Hoortoestellen

Second opinion

Weet u niet zeker of u de juiste hoortoestellen hebt, of staan ze naar uw idee niet goed ingesteld? De audicien van JewelEar kan u adviseren.

Second opinion

Zwemdoppen & slaapdoppen

Heeft u of uw kind last van de oren bij het zwemmen of mogen de oren niet nat worden? Is het slapen een probleem vanwege omgevingsgeluid of snurken? JewelEar biedt allerei zwem- en slaapdoppen, zowel universele als op maat gemaakte.

Zwemdoppen

TV-versterking

Als het geluid voor de één te hard staat, kan het voor de ander te zacht staan. Individuele tv-versterking zoals die van Sennheiser kan dan een uitkomst zijn. Vraag naar de mogelijkheden: vaak wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar.

TV-versterking

Gehoorbescherming & in-ear-systemen

Gehoorbescherming kan een uitkomst zijn of zelfs verplicht zijn in omgevingen met veel lawaai. JewelEar heeft universele gehoorbescherming en op maat gemaakte. Ook in-earsystemen voor de muzikant, beveiliger of motorrijder kunnen geleverd worden.

Gehoorbescherming & in-ear-systemen

Maak kennis met het vakwerk van JewelEar

JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien. De audiciens van JewelEar werken met plezier en passie voor u. Zij staan voor u klaar om u te adviseren. JewelEar heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kan elk type en merk hoortoestel leveren.

Bel mij