Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

JewelEar

Bel mij terugservice

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Uw naam

Uw telefoonnummer

Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
Maak uw keuze hieronder.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door JewelEar.

Title Image

JewelEar .) Nootdorp

adres, openingstijden & bereikbaarheid

JewelEar Nootdorp

Drafbaan 30

2632 GB Nootdorp

015 – 7 400 400

e-mail JewelEar Nootdorp

Openingstijden

ma: gesloten

di: 9.00 – 17.00 uur

wo:  9.00 – 17.00 uur

do:  9.00 – 17.00 uur

vr:  9.00 – 17.00 uur

za:  9.00 – 17.00 uur

JewelEar audicien hoortoestellen Nootdorp routebeschrijving Pijnacker - Nootdorp, gehoorapparaat Delft, gehoorapparaat Rijswijk, gehoorapparaat Voorburg, gehoorapparaat Leidschendam, gehoorapparaat Wassenaar, gehoorapparaat Zoetermeer, gehoorapparaat Den Haag

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar. U stapt bij Winkelcentrum Parade uit en loopt vervolgens door het gezellige winkelcentrum naar JewelEar.

• Ypenburg, Den Haag – tram 15 • www.htm.net

• Delft, Leidschenveen – bus 60 • www.veolia-transport.nl

• Pijnacker – buurtbus • www.buurtbuspijnacker.nl

 

 

Auto

U kunt gratis parkeren aan de Sportparkweg of in de parkeergarage.
Naast JewelEar is een parkeerplek voor invaliden aan de Sportparkweg.

 

Stap uit direct voor de winkel

Indien nodig kunt u zelfs voor de winkel uitstappen: zorg er dan wel voor dat de auto vervolgens op een goede plek geparkeerd wordt.

De zelfstandige audicien in Pijnacker-Nootdorp

JewelEar Hoortoestellen is de zelfstandige en onafhankelijke audicien in Pijnacker-Nootdorp. Wij zijn niet afhankelijk van een investeringsmaatschappij, zorgverzekeraar of hoofdkantoor dat ver van u afstaat. U staat centraal bij JewelEar. Dat merkt u al zodra u onze zaak binnenkomt: een prettige omgeving waar u hartelijk ontvangen wordt. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar u, met als doel u weer optimaal te laten horen.

Zoekt u een audicien die verstand van zaken heeft, uitgebreide hoortesten kan doen, alle merken en soorten hoortoestellen kan leveren en ook afspraken met alle zorgverzekeraars heeft, dan komt u uit bij JewelEar.

 

StAr audicien en triage audicien

De audicien van JewelEar is StAr audicien én triage audicien. U weet dat u bij JewelEar Hoortoestellen verzekerd bent van het hoogste kennisniveau op het gebied van audiciens, jarenlange ervaring en een geweldige service. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

 

Gehoorapparaat Pijnacker-Nootdorp

Als u een goed gehoorapparaat zoekt en een goede, betrouwbare aanpassing van de hoortoestellen, dan vindt u in JewelEar de juiste audicien. JewelEar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of de auto, ook vanuit omliggende plaatsen zoals Pijnacker, Rijswijk, Den Haag, Voorburg en Zoetermeer. Met een gehoorapparaat van JewelEar hoort u er weer bij!