Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  audicien • hoortoestellen • gehoorbescherming • tinnitus • zwemdoppen

  JewelEar .) Gouda

  adres, openingstijden & bereikbaarheid

  JewelEar Gouda

  Ronsseweg 1-B

  2803 ZA Gouda

  0182 – 74 34 00

  e-mail JewelEar Gouda

  Openingstijden

  ma: 9.00 – 17.00 uur

  di: 9.00 – 17.00 uur

  wo: 9.00 – 17.00 uur

  do: 9.00 – 17.00 uur

  vr: 9.00 – 17.00 uur

  za: 9.00 – 17.00 uur

   

  Aangepaste openingstijden

  Op dit moment zijn er geen aangepaste openingstijden.

  JewelEar Hoortoestellen Gouda Reeuwijk

  Gratis parkeren!

  U kunt gratis parkeren direct voor de deur van JewelEar. De parkeerplaats is voorzien van een slagboom. U rijdt met de auto tot aan de slagboom. Deze gaat dan open en u kunt doorrijden. Om de parkeerplaats weer af te rijden krijgt u een uitrij-muntje mee. De parkeervakken voor de deur van JewelEar zijn extra breed, zodat er voldoende ruimte is voor invaliden om in- en uit te stappen.

   

  Stap uit direct voor de winkel

  U kunt voor de winkel uitstappen: wel zo comfortabel.

   

  Auto

  De bereikbaarheid van JewelEar Gouda is uitstekend. Komt u via de A12, dan volgt u de borden Groene Hart Ziekenhuis. Tegenover de hoofdingang van het ziekenhuis vindt u onze zaak. Vanaf de snelweg is het maar een paar minuutjes rijden.

   

  Openbaar vervoer

  Met het openbaar vervoer zijn wij zeer goed bereikbaar, u stapt praktisch voor de deur uit!

  • wijk Bloemendaal – bus 1

  • Stadsdienst Gouda – bus 4

  • Bodegraven – bus 178

  • Leiden – bus 187

  • NS Station Gouda – ca. 2 minuten lopen

  Enige zelfstandige audicien in Gouda

  JewelEar Hoortoestellen is de enige zelfstandige en onafhankelijke audicien in Gouda. Wij zijn niet afhankelijk van een investeringsmaatschappij, zorgverzekeraar of hoofdkantoor dat ver van u afstaat. U staat centraal bij JewelEar. Dat merkt u al zodra u onze zaak binnenkomt: een prettige omgeving waar u hartelijk ontvangen wordt. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar u, met als doel u weer optimaal te laten horen.

  Zoekt u een audicien die verstand van zaken heeft, uitgebreide hoortesten kan doen, alle merken en soorten hoortoestellen kan leveren en ook afspraken met alle zorgverzekeraars heeft, dan komt u uit bij JewelEar.

   

  StAr audicien en triage audicien

  De audicien van JewelEar is StAr audicien én triage audicien. U weet dat u bij JewelEar Hoortoestellen verzekerd bent van het hoogste kennisniveau op het gebied van audiciens, jarenlange ervaring en een geweldige service. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

   

  Hoortoestel Gouda en omgeving

  Als u een goed hoortoestel zoekt en een goede, betrouwbare aanpassing van de hoortoestellen, dan vindt u in JewelEar de juiste audicien. JewelEar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of de auto, ook vanuit omliggende plaatsen zoals Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Oudewater, Montfoort, Bergambacht, Schoonhoven, Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en Moordrecht. Met een gehoorapparaat van JewelEar hoort u er weer bij!