Preloader image

Online Hoortest

 

U vindt hier een eenvoudige hoortest. Deze hoortest kan in geen geval een professionele hoortest van JewelEar vervangen, maar geeft u wel een beetje zicht in uw gehoor. Beantwoord de vragen en kijk daarna wat het resultaat is.

Achtergrond

 

Wilt u meer weten over slechthorendheid, de mogelijke oorzaken en gevolgen van slechthorendheid?

slechthorendheid

Start

JewelEar Online Hoortest

 

Beantwoord de vragen door het voor u juiste antwoord aan te klikken. Let wel: alle vragen moeten beantwoord worden. Na het invullen van alle antwoorden klikt u op de knop "Uitslag JewelEar Online Hoortest" onderaan de vragen. Na een paar seconden verschijnt de uitslag van uw online hoortest in beeld.

 

In het volgende scherm vragen wij eerst of wij uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer mogen gebruiken om contact met u op te nemen n.a.v. de hoortest. U kunt ook apart aangeven of wij uw gegevens mogen opnemen in onze mailinglijst. Als u daar in toestemt krijgt een paar keer per jaar (maximaal 5x) een e-mail van ons met nieuws op het gebied van het gehoor.

 

 

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer

 regelmatig hoort u de telefoon niet
eigenlijk staat de tv best hard... JewelEar levert hoortoestellen, TV-versterking, draadloze hoofdtelefoons
op een feestje kunt u moeilijk het gesprek volgen

Twijfelt u aan uw gehoor?

 

Herkent u een of meerdere situaties die hierboven staan afgebeeld? Of twijfelt u aan uw gehoor? Wij raden u aan om gewoon vrijblijvend contact op te nemen met de audicien. In alle rust wordt uw gehoor deskundig en betrouwbaar getest en weet u tenminste zeker hoe het met uw gehoor is. Na afloop bespreken we de resultaten. Wellicht is de uitkomst helemaal prima en anders bespreken we met u wat voor u de mogelijkheden zijn, zodat uw gehoor weer meer overeenkomt met de afbeeldingen hieronder.

u hoort uw telefoon weer overgaan
JewelEar levert hoortoestellen, TV-versterking, draadloze hoofdtelefoons
Hoortraining helpt verstaan wat er gezegd wordt.