Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Online Hoortest

   

  U vindt hier een eenvoudige hoortest. Deze hoortest kan in geen geval een professionele hoortest van JewelEar vervangen, maar geeft u wel een beetje zicht in uw gehoor. Beantwoord de vragen en kijk daarna wat het resultaat is.

  Achtergrond

   

  Wilt u meer weten over slechthorendheid, de mogelijke oorzaken en gevolgen van slechthorendheid?

  slechthorendheid

  Start

  JewelEar Online Hoortest

   

  Beantwoord de vragen door het voor u juiste antwoord aan te klikken. Let wel: alle vragen moeten beantwoord worden. Na het invullen van alle antwoorden klikt u op de knop "Uitslag JewelEar Online Hoortest" onderaan de vragen. Na een paar seconden verschijnt de uitslag van uw online hoortest in beeld.

   

  In het volgende scherm vragen wij eerst of wij uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer mogen gebruiken om contact met u op te nemen n.a.v. de hoortest. U kunt ook apart aangeven of wij uw gegevens mogen opnemen in onze mailinglijst. Als u daar in toestemt krijgt een paar keer per jaar (maximaal 5x) een e-mail van ons met nieuws op het gebied van het gehoor.

   

   

  Naam
  E-mailadres
  Telefoonnummer


     regelmatig hoort u de telefoon niet
  eigenlijk staat de tv best hard... JewelEar levert hoortoestellen, TV-versterking, draadloze hoofdtelefoons
  op een feestje kunt u moeilijk het gesprek volgen

  Twijfelt u aan uw gehoor?

   

  Herkent u een of meerdere situaties die hierboven staan afgebeeld? Of twijfelt u aan uw gehoor? Wij raden u aan om gewoon vrijblijvend contact op te nemen met de audicien. In alle rust wordt uw gehoor deskundig en betrouwbaar getest en weet u tenminste zeker hoe het met uw gehoor is. Na afloop bespreken we de resultaten. Wellicht is de uitkomst helemaal prima en anders bespreken we met u wat voor u de mogelijkheden zijn, zodat uw gehoor weer meer overeenkomt met de afbeeldingen hieronder.

  u hoort uw telefoon weer overgaan
  JewelEar levert hoortoestellen, TV-versterking, draadloze hoofdtelefoons
  Hoortraining helpt verstaan wat er gezegd wordt.