Preloader image
Title Image

Gehoorbescherming en in-ear-monitors

JewelEar Hoortoestellen gehoorschade gehoorbescherming

Gehoorbescherming

Oren en horen: zo belangrijk in het leven! Kostbare sieraden. Daarom is goede bescherming zo belangrijk. Bij JewelEar is gehoorbescherming voor allerlei denkbare situaties verkrijgbaar, onder andere:

• werken in lawaai

• muziek maken

• concert bezoeken

• motorrijden

Ga naar de hoortest

Gehoorbescherming

Goed kunnen vertrouwen op je gehoor is zo ontzettend belangrijk! Maar vaak zorgen we niet goed voor onze oren. Daardoor loopt het gehoor onnodig risico. Zoals tijdens het werken met machines die geluid maken, muziekconcerten, motorrijden.

 

Natuurlijk, voorkomen is beter dan genezen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gehoorbescherming wordt lang niet altijd gedragen.

 

Bij JewelEar vindt u gehoorbescherming die comfortabel zit en precies werk in uw situatie. JewelEar heeft vele soorten gehoorbescherming.

 

Zo is er gehoorbescherming op maat, met verschillende filters, met of juist zonder koordje. En natuurlijk ook de universele gehoorbescherming die doorgaans een stuk voordeliger is. Handig voor incidenteel gebruik of om het eens te proberen.

 

Laat u informeren door de deskundige audicien van JewelEar.

Afspraak maken

In-ear monitors

In-ear monitors zijn kleine geluidsmonitors die in het oor gedragen kunnen worden. Ze worden vooral gebruikt door muzikanten, motorrijders en mensen in de beveiliging.

 

JewelEar levert levert diverse merken en zorgt voor een optimale pasvorm. Daarnaast levert JewelEar ook universele in-ears.

 

In-ears kunnen ook gecombineerd worden met gehoorbescherming. Wel zo fijn!

JewelEar in-ear monitors en gehoorbescherming
Neem contact op met JewelEar

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.