Preloader image
Title Image

Hoortoestellen

 

Goede hoortoestellen kiezen die aan al uw wensen voldoen is niet makkelijk. Er zijn hoortoestellen in allerlei soorten, maten en kwaliteiten.

 

De audicien van JewelEar kan u helpen bij de keuze van het juiste hoortoestel.

Bij de keuze komen veel aspecten aan de orde:

• het gehoorverlies

• uw persoonlijke leefomstandigheden

• uw wensen

• draagcomfort

• vormgeving

• en natuurlijk de kosten

Maak afspraak
Bekijk ze in de webshop

Keuze hoortoestel

 

Al deze aspecten nemen wij zorgvuldig met u door. Met behulp van de nieuwste apparatuur passen wij zo goed mogelijk het toestel aan en kunt u het kosteloos proberen.

Wij leveren uiteenlopende merken en soorten hoortoestellen in verschillende prijscategorieën. Wij kunnen u informeren over de hoortoestel vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Wist u dat er tegenwoordig ook waterdichte hoortoestellen zijn?

 

U kunt bij ons terecht om uw hoortoestellen na te laten kijken en schoon te laten maken. Accessoires zoals batterijen en schoonmaaksetjes kunt u ook bij ons krijgen

Nieuw: de LYRIC van Phonak

Ontdek de LYRIC

Alle merken gehoorapparaten

 

JewelEar is een onafhankelijke en zelfstandige audicien. Daardoor is het mogelijk om alle hoortoestellen te leveren. Ook de nieuwste gehoorapparaten vindt u bij JewelEar.

Alle soorten hoortoestellen

 

Het hoortoestel van nu is klein en modern vormgegeven. Er zijn hoorapparaten die achter het oor gedragen worden, hoortoestellen die in het oor gaan en hoorapparaten die helemaal in het oor gaan. U kunt samen met de deskundige audicien van JewelEar bekijken wat in uw situatie wenselijk en haalbaar is, zodat u verzekerd bent van de beste gehoorapparaten voor u persoonlijk.

wat is het beste hoortoestel

Achter, in of diep in het oor

 

JewelEar levert verschillende typen hoortoestellen.

 

• Achter het oor: dit type hoortoestel wordt achter het hoortoestel gedragen en is misschien wel het meest bekende type. Ze bieden een groot draagcomfort gecombineerd met alle mogelijkheden van de moderne hoortoestellen. De moderne achter-het-oor hoorapparaten zijn klein en onopvallend.

 

• In het oor: gehoorapparaten die letterlijk in het oor worden gedragen. Zeker voor mensen die problemen hebben met het dragen van toestellen achter het oor een oplossing.

 

• Diep in het oor: het nieuwste type hoortoestel dat 24 uur per dag in het oor wordt gedragen. Dat is de optimale positie voor hoortoestellen en vooral geschikt voor mensen die actief zijn. Voor deze hoortoestellen wordt u uitgebreid getest om te bekijken of dit type hoortoestel bij u past.

High End hoortoestellen

 

JewelEar heeft een groot assortiment aan high-end hoorapparaten van alle bekende en gerenommeerde fabrikanten.

 

Heel bijzonder is de Lyric: het kleinste hoortoestel dat diep in het oor wordt gedragen en daardoor ook echt onzichtbaar is. Met de Lyric heeft u echt iets unieks en uitzonderlijks!

Enkele merken hoorapparaten die we voeren:

Widex MOMENT gehoorappraat, high-end hoortoestel
Phonak Audéo Marvel bij JewelEar ook online via de webshop kopen
LYRIC onzichtbaar hoortoestel, kleinste gehoorapparaat

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.