Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

Wij bellen u terug

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Uw naam

Uw telefoonnummer

Door welke vestiging wilt u teruggebeld worden?
Maak uw keuze hieronder.

 

Hoortoestellen

 

Een goed hoortoestel kiezen dat aan al uw wensen voldoet is niet makkelijk. Er zijn hoortoestellen in allerlei soorten, maten en kwaliteiten.

 

De audicien van JewelEar kan u helpen bij de keuze van hoortoestellen.

Bij de keuze komen veel aspecten aan de orde:

• het gehoorverlies

• uw persoonlijke leefomstandigheden

• uw wensen

• draagcomfort

• vormgeving

• en natuurlijk de kosten

Maak afspraak

Keuze hoortoestel

 

Al deze aspecten nemen wij zorgvuldig met u door. Met behulp van de nieuwste apparatuur passen wij zo goed mogelijk het toestel aan en kunt u het kosteloos proberen.

Wij leveren uiteenlopende merken en soorten hoortoestellen in verschillende prijscategorieën. Wij kunnen u informeren over de hoortoestel vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Wist u dat er tegenwoordig ook waterdichte hoortoestellen zijn?

U kunt bij ons terecht om uw hoortoestellen na te laten kijken en schoon te laten maken. Accessoires zoals batterijen en schoonmaaksetjes kunt u ook bij ons krijgen

Alle merken hoortoestellen

 

JewelEar is een onafhankelijke en zelfstandige audicien. Daardoor is het mogelijk om alle hoortoestellen te leveren. Ook de nieuwste gehoorapparaten vindt u bij JewelEar.

Alle soorten hoortoestellen

 

De hoortoestellen van nu zijn klein en modern vormgegeven. Er zijn hoorapparaten die achter het oor gedragen worden, hoortoestellen die in het oor gaan en hoortoestellen die helemaal in het oor gaan. U kunt samen met de deskundige audicien van JewelEar bekijken wat in uw situatie wenselijk en haalbaar is, zodat u verzekerd bent van de beste hoortoestellen voor u persoonlijk.

Achter, in of voor het oor

 

JewelEar levert verschillende typen hoortoestellen.

• Achter het oor: dit type hoortoestel wordt achter het hoortoestel gedragen en is misschien wel het meest bekende type. Ze bieden een groot draagcomfort gecombineerd met alle mogelijkheden van de moderne hoortoestellen. De moderne hoortoestellen zijn klein en onopvallend.

 

• In het oor: hoortoestellen die letterlijk in het oor worden gedragen. Zeker voor mensen die problemen hebben met het dragen van hoortoestellen achter het oor een oplossing.

 

• Voor het oor: het nieuwste type hoortoestel dat als een sieraad aan het oor wordt gedragen. Dat is de optimale positie voor hoortoestellen en vooral geschikt voor mensen die oorbellen dragen. Voor deze hoortoestellen worden aan het oor “geklemd”: gaatjes in de oren zijn dan ook niet nodig.

High End

 

JewelEar heeft een groot assortiment aan high-end hoortoestellen van alle bekende en gerenommeerde fabrikanten.

 

Heel bijzonder zijn de hoorjuwelen van Eora. JewelEar is voor Midden – en Zuid Nederland exclusief leverancier van deze hoortoestellen. Met hoortoestellen van Eora heeft u echt iets unieks en uitzonderlijks!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.