Preloader image
Title Image

Testimonials en reviews

Testimonials en reviews JewelEar

 

Mensen die bij JewelEar zijn geweest voor bijvoorbeeld een hoortoestel, gehoorbescherming of zwemdoppen vertellen graag wat hun ervaringen met JewelEar Hoortoestellen zijn. Hier leest u de reviews over JewelEar.

Reviews over JewelEar Hoortoestellen

Omdat JewelEar het moet hebben van mond-tot-mond reclame hebben we onze klanten gevraagd hun ervaringen met ons te delen. De reviews JewelEar kunt u hier lezen. JewelEar is het gerenommeerde audiciensbedrijf, waar de audicien luistert naar de klant, zodat de klant er weer bij hoort. JewelEar streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in hooroplossingen en investeert in deskundigheid, kennis, ervaring, meetapparatuur en team om elke klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Hierdoor heeft JewelEar een goede naam als audicien opgebouwd en krijgt JewelEar klanten met de meest uiteenlopende hoorproblemen.

 

Veelvuldig zijn dit mensen die bij andere audiciens niet meer of niet goed genoeg geholpen kunnen worden. Het voordeel van een audiciensbedrijf als JewelEar is dat u er geen nummer bent. JewelEar is aan de andere kant ook geen één-pitter. De voordelen voor u zijn dat u bij JewelEar telkens bij dezelfde audicien terecht kunt, terwijl u ook niet afhankelijk bent van maar één audicien. Als team van audiciens kunnen we bij elkaar ten rade gaan en indien nodig hoorproblemen bespreken en zo tot de beste mogelijk hooroplossing voor u komen. En is de audicien een keer afwezig, dan staat een andere audicien uit het team voor u klaar. Zes dagen per week.

 

Klanten van JewelEar

JewelEar Hoortoestellen wordt gevonden door slechthorenden vanuit het Groen Hart en de wijde omtrek, zoals Gouda, Reeuwijk, Bodegraven, Woerden, Utrecht, Montfoort, Oudewater, Haastrecht, Vlist, Gouderak, Moordrecht, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Zoetermeer, Rotterdam, Nootdorp, Pijnacker, Delft, Voorburg, Rijswijk, Den Haag, Leidschendam, Leiden, en Amsterdam.

 

JewelEar is aangesloten bij audicien register. De StAr audicien register stelt eisen aan de audiciens die daarbij aangesloten zijn. JewelEar legt het niveau nog een stuk hoger, waardoor betere hoorzorg mogelijk is. Hier leest u meer over de werkwijze van JewelEar.

 

Expertise slechthorendheid

Wat wij vaak terugkrijgen van klanten is dat de audiciens zo kundig zijn. Door het hoge kennisniveau, de jarenlange, uitgebreide ervaring en grote betrokkenheid zijn de audiciens van JewelEar de specialisten geworden op de meest uiteenlopende gebieden van hoorproblematiek. Ouderdomsslechthorendheid, plotsdoofheid, aangeboren slechthorendheid, slechthorendheid bij kinderen en tinnitus zijn enkele van de specialismen waarop JewelEar zich onderscheidt. Het team stelt zich telkens weer actief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Door het grote netwerk en goede contacten met kno-artsen, audiologen, collega audiciens, logopedisten, psychologen en fysiotherapeuten kan het team van audiciens van JewelEar vaak meer bereiken. De audiciens van JewelEar fungeren meer dan eens als sparringpartner voor collega-audiciens en medewerkers van audiologische centra. Mede hierdoor is JewelEar de vaste, betrouwbare en innovatieve partner geworden bij hoorproblemen.