Preloader image
Title Image

oren & horen

hooroplossingen

hooroplossingen

oren & horen

Voor het goed kunnen en blijven horen heeft JewelEar veel mogelijkheden. Het team van JewelEar kan u adviseren in:

Hier vindt u de informatie.

Ga naar de hoortest
JewelEar leverancier van Soundbars, perfecte TV-versterking voor tv en home-entertainment.
Tinnitus therapie JewelEar

Tinnitus behandeling

Over tinnitus

Ook wel oorsuizen

Tinnitus of oorsuizen is het horen van geluid dat er niet is. De gevolgen van tinnitus kunnen flink uiteenlopen. JewelEar biedt een behandeling aan op wetenschappelijke basis.

Hoortraining helpt verstaan wat er gezegd wordt.

Hoortraining

Hoor weer meer

Voor beter verstaan in rumoer

JewelEar is de eerste audicien in Nederland die hoortraining aanbiedt. Inmiddels hebben we een jarenlange ervaring in het helpen verbeteren van het gehoor door middel van hoortraining.

JewelEar leverancier van draadloze hoofdtelefoons, individueel TV-versterking

Handige hoorhulp voor thuis

De draadloze hoofdtelefoon of een soundbar is een handige oplossing voor het tv kijken thuis. De persoon die het geluid wat harder wil, draagt deze kinbeugel en hoort via de oordoppen het geluid van de tv versterkt. De tv zelf kan op het normale, lagere volume blijven staan, zodat het voor de andere huisgenoten ook prettig blijft om te horen om te horen.

JewelEar Hoortoestellen gehoorschade gehoorbescherming

Gehoorbescherming

naar gehoorbescherming

Goed om te blijven horen

Bescherming tegen lawaai of harde muziek helpt je om langer goed te blijven horen. JewelEar heeft een ruime keuze aan gehoorbescherming. Van eenvoudige, universele gehoorbescherming om af en toe te dragen tot speciaal op maat gemaakte voor intensief gebruik.

JewelEar oorafdruk voor zwemdoppen

Slaapdoppen

naar slaapdoppen

Slaapdoppen

Ongestoord slapen is belangrijk. Slaapdoppen kunnen daarbij helpen. Vraag bij JewelEar naar de mogelijkheden van universele slaapdoppen en op maat gemaakt slaapdoppen.

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.