Preloader image
Title Image

JewelEar .) Hoortoestellen Audicien Schoonhoven

JewelEar Schoonhoven

Gezondheidscentrum Oranjeplaats

Oranjeplaats 21G

2871 TL Schoonhoven

0182 – 74 34 00
(vermeld a.u.b. dat u belt voor locatie Schoonhoven)

e-mail JewelEar Schoonhoven

Openingstijden

vr: 10.00 – 16.00 uur

 

Aangepaste openingstijden

Op dit moment zijn er geen aangepaste openingstijden.

JewelEar hoortoestellen audicien Schoonhoven

Gratis parkeren!

U kunt gratis parkeren direct voor de deur van JewelEar. De parkeerplaats is aan de Kerkweg.

 

 

Stap uit direct voor de winkel

U kunt voor de winkel uitstappen: wel zo comfortabel.

Enige zelfstandige audicien in Schoonhoven

JewelEar Hoortoestellen is de enige zelfstandige en onafhankelijke audicien in Schoonhoven. Wij zijn niet afhankelijk van een investeringsmaatschappij, zorgverzekeraar of hoofdkantoor dat ver van u afstaat. U staat centraal bij JewelEar. Dat merkt u al zodra u onze zaak binnenkomt: een prettige omgeving waar u hartelijk ontvangen wordt. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar u, met als doel u weer optimaal te laten horen.

Zoekt u een audicien die verstand van zaken heeft, uitgebreide hoortesten kan doen, alle merken en soorten hoortoestellen kan leveren en ook afspraken met alle zorgverzekeraars heeft, dan komt u uit bij JewelEar.

 

StAr audicien en triage audicien

De audicien van JewelEar is StAr audicien én triage audicien. U weet dat u bij JewelEar Hoortoestellen verzekerd bent van het hoogste kennisniveau op het gebied van audiciens, jarenlange ervaring en een geweldige service. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

 

Hoortoestel schoonhoven en omgeving

Als u een goed hoortoestel zoekt en een goede, betrouwbare aanpassing van de hoortoestellen, dan vindt u in JewelEar de juiste audicien. JewelEar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of de auto, ook vanuit omliggende plaatsen. Met een gehoorapparaat van JewelEar hoort u er weer bij!