Preloader image
Title Image

Hoortoestellen Audicien Bodegraven

JewelEar Bodegraven Reeuwijk

Willem de Zwijgerstraat 9

2411 VT Bodegraven

0172 – 74 50 73

e-mail JewelEar Bodegraven Reeuwijk

Openingstijden

wo: 10.00 – 16.00 uur

do: 10.00 – 16.00 uur

 

Aangepaste openingstijden

Wij zijn gesloten op:
donderdag 2 mei 2024
donderdag 9 mei 2024

JewelEar audicien hoortoestellen Bodegraven Reeuwijk

Gratis parkeren!

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast de ingang. Direct voor de ingang zijn er parkeerplaatsen voor invaliden.

 

Stap uit bij de winkel

U kunt direct bij de winkel uitstappen: wel zo comfortabel. JewelEar Bodegraven is gevestigd in het Medisch Centrum Bodegraven, in het deel waar ook de apotheek zit.

 

Auto

De bereikbaarheid van JewelEar Bodegraven is uitstekend. Komt u met de auto uit Boskoop, Woerden of Alphen aan den Rijn, dan kunt u het makkelijkst via de N11, afrit Bodegraven N458 komen. U rijdt dan om het gezellige centrum heen. Bij de derde rotonde gaat u rechtsaf de Willem de Zwijgerstraat in. Het Medisch Centrum is aan uw linker hand. JewelEar zit op de begane grond in het deel waar ook de apotheek zit.

 

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer stapt u uit op bushalte Marktstraat. Vandaar is het een klein stukje lopen naar het Medisch centrum Bodegraven.

• vanuit Alphen aan den Rijn – buurtbus 722

• vanuit Woerden – buurtbus 724

• NS Station Bodegraven – ca. 10 minuten lopen of u neemt buurtbus 724

Enige zelfstandige audicien in Bodegraven

JewelEar Hoortoestellen is de enige zelfstandige en onafhankelijke audicien in Bodegraven. Wij zijn niet afhankelijk van een investeringsmaatschappij, zorgverzekeraar of hoofdkantoor dat ver van u afstaat. U staat centraal bij JewelEar. Dat merkt u al zodra u bij ons binnenkomt: een prettige omgeving waar u hartelijk ontvangen wordt. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar u, met als doel u weer optimaal te laten horen.

Zoekt u een audicien die verstand van zaken heeft, uitgebreide hoortesten kan doen, alle merken en soorten hoortoestellen kan leveren en ook afspraken met alle zorgverzekeraars heeft, dan komt u uit bij JewelEar.

 

StAr audicien en triage audicien

De audicien van JewelEar is StAr audicien én triage audicien. U weet dat u bij JewelEar Hoortoestellen verzekerd bent van het hoogste kennisniveau op het gebied van audiciens, jarenlange ervaring en een geweldige service. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

 

Hoortoestel Bodegraven en omgeving

Als u een goed hoortoestel zoekt en een goede, betrouwbare aanpassing van de hoortoestellen, dan vindt u in JewelEar de juiste audicien. JewelEar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of de auto, ook vanuit omliggende plaatsen zoals Zwammerdam, Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Noorden, Zegveld, Kamerik, Woerden, Linschoten, Waarder, Nieuwebrug, Waarder, Driebruggen, Papekop, Boskoop, Tempel en Reeuwijk. Met een gehoorapparaat van JewelEar hoort u er weer bij!

JewelEar Hoortoestellen

de zelfstandige, onafhankelijke audicien in Bodegraven.

JewelEar Hoortoestellen is in 2012 opgericht door Eline Ruiter – bij de Vaate in Nootdorp. In de afgelopen 10 jaar heeft JewelEar Hoortoestellen naam gemaakt met uitstekende service en enorme vakkennis. Het team van audiciens heeft een persoonlijke benadering, luistert naar u en streeft naar de best mogelijk hooroplossing voor u. Met een eerlijke, positieve werkwijze wordt u geholpen.

 

JewelEar kan alle merken hoortoestellen kan leveren. JewelEar is een klein, lokaal familiebedrijf.

 

Eline Ruiter – bij de Vaate is StAr en triage audicien. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring als audicien. Eline is als assessor verbonden aan de audiciensopleiding en beoordeelt in die hoedanigheid studenten van de audiciensopleiding. Voorafgaand aan haar studie voor audicien heeft zij de opleiding logopedie gedaan met als specialisatie het gehoor.

De zelfstandige audicien in Bodegraven ReeuwijkJewelEar Hoortoestellen
Eline Ruiter - bij de Vaate

audicien, logopediste en eigenaar van JewelEar

JewelEar

  JewelEar contactformulier

  Wij zijn u graag van dienst!

  Vul uw naam en e-mailadres in en eventueel telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer


  Uw vraag*


  JewelEar voor oren & horen

  Hoortest

  Een goede hoortest wordt in een speciale cabine gedaan. Bij JewelEar kunt u daar voor terecht. U kunt thuis alvast een eenvoudige hoortest online doen, zodat u een enigszins weet hoe het met uw gehoor staat.

  Doe de online hoortest

  Hoortoestellen

  Goede hoortoestellen geven het leven terug aan de slechthorende. JewelEar heeft een ruime keuze aan A-merken.

  Hoortoestellen

  Second opinion

  Weet u niet zeker of u de juiste hoortoestellen hebt, of staan ze naar uw idee niet goed ingesteld? De audicien van JewelEar kan u adviseren.

  Second opinion

  Zwemdoppen & slaapdoppen

  Is het slapen een probleem vanwege omgevingsgeluid of snurken? JewelEar biedt allerei slaapdoppen, zowel universele als op maat gemaakte. Mogen de oren niet nat worden? JewelEar biedt universele zwemdoppen.

  Slaapdoppen

  TV-versterking

  Als het geluid voor de één te hard staat, kan het voor de ander te zacht staan. Individuele tv-versterking zoals die van Sennheiser kan dan een uitkomst zijn. Vraag naar de mogelijkheden: vaak wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar.

  TV-versterking

  Gehoorbescherming & in-ear-systemen

  Gehoorbescherming kan een uitkomst zijn of zelfs verplicht zijn in omgevingen met veel lawaai. JewelEar heeft universele gehoorbescherming en op maat gemaakte. Ook in-earsystemen voor de muzikant, beveiliger of motorrijder kunnen geleverd worden.

  Gehoorbescherming & in-ear-systemen

  Maak kennis met het vakwerk van JewelEar

  JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien. De audiciens van JewelEar werken met plezier en passie voor u. Zij staan voor u klaar om u te adviseren. JewelEar heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kan elk type en merk hoortoestel leveren.

  Bel mij
  JewelEar footer