Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Hoortoestellen Audicien Bodegraven

  JewelEar Bodegraven Reeuwijk

  Willem de Zwijgerstraat 9

  2411 VT Bodegraven

  0172 – 74 50 73

  e-mail JewelEar Bodegraven Reeuwijk

  Openingstijden

  di: 10.00 – 16.00 uur

  do: 10.00 – 16.00 uur

   

  Aangepaste openingstijden

  Op dit moment zijn er geen aangepaste openingstijden.

  JewelEar audicien hoortoestellen Bodegraven Reeuwijk

  Gratis parkeren!

  U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats naast de ingang. Direct voor de ingang zijn er parkeerplaatsen voor invaliden.

   

  Stap uit bij de winkel

  U kunt direct bij de winkel uitstappen: wel zo comfortabel. JewelEar Bodegraven is gevestigd in het Medisch Centrum Bodegraven, in het deel waar ook de apotheek zit.

   

  Auto

  De bereikbaarheid van JewelEar Bodegraven is uitstekend. Komt u met de auto uit Boskoop, Woerden of Alphen aan den Rijn, dan kunt u het makkelijkst via de N11, afrit Bodegraven N458 komen. U rijdt dan om het gezellige centrum heen. Bij de derde rotonde gaat u rechtsaf de Willem de Zwijgerstraat in. Het Medisch Centrum is aan uw linker hand. JewelEar zit op de begane grond in het deel waar ook de apotheek zit.

   

  Openbaar vervoer

  Met het openbaar vervoer stapt u uit op bushalte Marktstraat. Vandaar is het een klein stukje lopen naar het Medisch centrum Bodegraven.

  • vanuit Alphen aan den Rijn – buurtbus 722

  • vanuit Woerden – buurtbus 724

  • NS Station Bodegraven – ca. 10 minuten lopen of u neemt buurtbus 724

  Enige zelfstandige audicien in Bodegraven

  JewelEar Hoortoestellen is de enige zelfstandige en onafhankelijke audicien in Bodegraven. Wij zijn niet afhankelijk van een investeringsmaatschappij, zorgverzekeraar of hoofdkantoor dat ver van u afstaat. U staat centraal bij JewelEar. Dat merkt u al zodra u bij ons binnenkomt: een prettige omgeving waar u hartelijk ontvangen wordt. Wij nemen de tijd voor u, luisteren goed naar u, met als doel u weer optimaal te laten horen.

  Zoekt u een audicien die verstand van zaken heeft, uitgebreide hoortesten kan doen, alle merken en soorten hoortoestellen kan leveren en ook afspraken met alle zorgverzekeraars heeft, dan komt u uit bij JewelEar.

   

  StAr audicien en triage audicien

  De audicien van JewelEar is StAr audicien én triage audicien. U weet dat u bij JewelEar Hoortoestellen verzekerd bent van het hoogste kennisniveau op het gebied van audiciens, jarenlange ervaring en een geweldige service. U kunt hier meer lezen over onze werkwijze.

   

  Hoortoestel Bodegraven en omgeving

  Als u een goed hoortoestel zoekt en een goede, betrouwbare aanpassing van de hoortoestellen, dan vindt u in JewelEar de juiste audicien. JewelEar is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer of de auto, ook vanuit omliggende plaatsen zoals Zwammerdam, Alphen aan den Rijn, Aarlanderveen, Nieuwkoop, Noorden, Zegveld, Kamerik, Woerden, Linschoten, Waarder, Nieuwebrug, Waarder, Driebruggen, Papekop, Boskoop, Tempel en Reeuwijk. Met een gehoorapparaat van JewelEar hoort u er weer bij!

  JewelEar Hoortoestellen

  de zelfstandige, onafhankelijke audicien in Bodegraven.

  JewelEar Hoortoestellen is in 2012 opgericht door Eline Ruiter – bij de Vaate in Nootdorp. In de afgelopen 10 jaar heeft JewelEar Hoortoestellen naam gemaakt met uitstekende service en enorme vakkennis. Het team van audiciens heeft een persoonlijke benadering, luistert naar u en streeft naar de best mogelijk hooroplossing voor u. Met een eerlijke, positieve werkwijze wordt u geholpen.

   

  JewelEar kan alle merken hoortoestellen kan leveren. JewelEar is een klein, lokaal familiebedrijf.

   

  Eline Ruiter – bij de Vaate is StAr en triage audicien. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring als audicien. Eline is als assessor verbonden aan de audiciensopleiding en beoordeelt in die hoedanigheid studenten van de audiciensopleiding. Voorafgaand aan haar studie voor audicien heeft zij de opleiding logopedie gedaan met als specialisatie het gehoor.

  De zelfstandige audicien in Bodegraven ReeuwijkJewelEar Hoortoestellen
  Eline Ruiter - bij de Vaate

  audicien, logopediste en eigenaar van JewelEar

  JewelEar

   JewelEar contactformulier

   Wij zijn u graag van dienst!

   Vul uw naam en e-mailadres in en eventueel telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


   Uw naam*

   Uw e-mailadres*

   Uw telefoonnummer


   Uw vraag*


   JewelEar voor oren & horen

   Hoortest

   Een goede hoortest wordt in een speciale cabine gedaan. Bij JewelEar kunt u daar voor terecht. U kunt thuis alvast een eenvoudige hoortest online doen, zodat u een enigszins weet hoe het met uw gehoor staat.

   Doe de online hoortest

   Hoortoestellen

   Goede hoortoestellen geven het leven terug aan de slechthorende. JewelEar heeft een ruime keuze aan A-merken.

   Hoortoestellen

   Second opinion

   Weet u niet zeker of u de juiste hoortoestellen hebt, of staan ze naar uw idee niet goed ingesteld? De audicien van JewelEar kan u adviseren.

   Second opinion

   Zwemdoppen & slaapdoppen

   Is het slapen een probleem vanwege omgevingsgeluid of snurken? JewelEar biedt allerei slaapdoppen, zowel universele als op maat gemaakte. Mogen de oren niet nat worden? JewelEar biedt universele zwemdoppen.

   Slaapdoppen

   TV-versterking

   Als het geluid voor de één te hard staat, kan het voor de ander te zacht staan. Individuele tv-versterking zoals die van Sennheiser kan dan een uitkomst zijn. Vraag naar de mogelijkheden: vaak wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar.

   TV-versterking

   Gehoorbescherming & in-ear-systemen

   Gehoorbescherming kan een uitkomst zijn of zelfs verplicht zijn in omgevingen met veel lawaai. JewelEar heeft universele gehoorbescherming en op maat gemaakte. Ook in-earsystemen voor de muzikant, beveiliger of motorrijder kunnen geleverd worden.

   Gehoorbescherming & in-ear-systemen

   Maak kennis met het vakwerk van JewelEar

   JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien. De audiciens van JewelEar werken met plezier en passie voor u. Zij staan voor u klaar om u te adviseren. JewelEar heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kan elk type en merk hoortoestel leveren.

   Bel mij
   JewelEar footer