Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Beste gehoorapparaat

  Het beste gehoorapparaat

   

  Wat is het beste gehoorapparaat? Deze vraag krijgen we met enige regelmaat. Een pasklaar antwoord is er niet. We leggen u graag uit hoe dat zit.

   

  De audicien van JewelEar kan u helpen bij de keuze van het juiste hoortoestel.

  Het beste hoortoestel hangt af van:

  • het gehoorverlies

  • uw persoonlijke leefomstandigheden

  • uw wensen

  • draagcomfort

  • vormgeving

  • en natuurlijk de kosten

  Maak afspraak

  Keuze beste hoortoestellen

   

  Wat voor u de beste hoortoestellen zijn kunnen andere gehoorapparaten zijn dan voor iemand anders. Mensen en situaties verschillen nu eenmaal, waardoor er geen standaard oplossing voor slechthorendheid is. De audiciens van JewelEar weten dit als geen ander en hebben de kennis, ervaring en ruimte om samen met u tot de best mogelijke keuze te komen. Met behulp van de nieuwste apparatuur passen wij zo goed mogelijk het hoortoestel aan. Dit kunt u kosteloos proberen en zo tot een definitieve keuze komen.

  Omdat bij JewelEar het kennis- en serviceniveau bijzonder hoog is en omdat JewelEar alle merken en typen hoortoestellen kan leveren, zoals de premium gehoorapparaten die alleen door geselecteerde audiciens geleverd kunnen worden, is het resultaat bijzonder goed.

  Kwaliteit van verstaan is kwaliteit van leven

   

  Een van de uitgangspunten voor de audiciens van JewelEar is de kwaliteit van verstaan. Hoe beter we een hoge verstaanbaarheid kunnen bereiken, hoe hoger de kwaliteit van leven. Immers: als u verstaat wat er gezegd wordt, geluiden beter opmerkt en minder vermoeid raakt aan het eind van de dag, hoe meer u ervaart deel te kunnen nemen aan allerlei uiteenlopende activiteiten.

   

  De audiciens van JewelEar weten vaak meer uit het hoortoestel te halen dan andere audiciens. Door een hoog kennisniveau van onze audiciens en een goede manier van werken kunnen we het meest optimale resultaat halen uit de hoortoestellen. Met enige regelmaat zien we mensen in een van onze zaken binnen komen die bij hun vorige audicien niet verder kwamen. Als u dit herkent, raden wij u aan gebruik te maken van onze second opinion en overstapservice.

  Ontdek de MORE van Oticon

  Ontdek de MORE

  Het beste gehoorapparaat en de beste aanpassing

   

  Een goed hoortoestel is een goed begin. Maar met een goed hoortoestel dat optimaal is ingesteld zult u merken welk verschil de audicien kan betekenen. We zien regelmatig dat gehoorapparaten niet goed (genoeg) zijn ingesteld en dat het beter kan. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op, of lees eerst verder wat wij u kunnen bieden.

  second opinion

  Alle soorten hoortoestellen

   

  Naast goede instellingen kunnen de hoortoestellen zelf uiteraard een groot verschil maken. Bij JewelEar kan elk merk geleverd en elk type hoortoestel. Hoortoestellen die volledig vergoed worden tot de nieuwste high-end gehoorapparaten. Zo weet u zeker dat u het hoogst haalbare haalt uit de hooroplossingen die er nu zijn. Anders doet u uzelf en de mensen om u heen te kort.

  contact

  Achter, in of voor het oor

   

  JewelEar levert verschillende typen hoortoestellen.

  • Achter het oor: dit type hoortoestel wordt achter het hoortoestel gedragen en is misschien wel het meest bekende type. Ze bieden een groot draagcomfort gecombineerd met alle mogelijkheden van de moderne hoortoestellen. De moderne achter-het-oor hoorapparaten zijn klein en onopvallend.

   

  • In het oor: gehoorapparaten die letterlijk in het oor worden gedragen. Zeker voor mensen die problemen hebben met het dragen van toestellen achter het oor een oplossing.

   

  • Diep in het oor: het nieuwste type hoortoestel dat diep in het oor wordt gedragen. Dat is de optimale positie voor hoortoestellen en vooral geschikt voor mensen die actief zijn.

  High End hoortoestellen

   

  JewelEar heeft een groot assortiment aan high-end hoorapparaten van alle bekende en gerenommeerde fabrikanten.

   

  Heel bijzonder zijn de hoortoestellen van Phonak, de Lyric: het hoortoestel dat diep in het oor gedragen wordt en echt onzichtbaar is.

  JewelEar is premium dealer van onder andere:

  JewelEar is de enige audicien in de regio waar u terecht kunt voor de Lyric, het kleinste hoortoestel. Ook voor solo-apparatuur is JewelEar de enige leverancier in de regio.

  Widex MOMENT gehoorappraat, high-end hoortoestel
  phonak-audeo-marvel-90-r-hoortoestel-gehoorapparaat-JewelEar-014
  LYRIC onzichtbaar hoortoestel, kleinste gehoorapparaat

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.