Preloader image
Title Image

TV-versterking

Handig als u of uw huisgenoot het geluid van de tv wat harder wil hebben. Handig als u of uw huisgenoot nog geen hoortoestellen nodig heeft, maar toch het geluid graag iets wil versterken.

 

JewelEar heeft verschillende producten van hoofdtelefoons tot soundbars.

Hoofdtelefoons

Draadloze hoofdtelefoons met een uitstekende geluidskwaliteit: JewelEar heeft ze. Bovendien kunt u ze bij JewelEar uitproberen. Wist u dat u vaak een vergoeding via uw zorgverzekeraar kunt krijgen? Draadloze hoofdtelefoons zijn een goede tv-versterking voor de persoonlijke geluidsversterking. U kunt ze ook gebruiken om muziek te beluisteren of om aan te sluiten op uw digitale muziekinstrument.

JewelEar leverancier van draadloze hoofdtelefoons, individueel TV-versterking

Soundbars

Soundbars zijn luidsprekers die onder de tv geplaatst kunnen worden, op het tv-meubel, maar vaak ook aan de muur. Meestal zijn de luidsprekers van de tv zelf niet van goede kwaliteit. Het geluid komt dan vervomt over, wat problemen met het verstaan kan geven. Een soundbar lost dit probleem op. Bij JewelEar kunt u ze beluisteren. Een soundbar is een goede tv-versterking voor de gehele ruimte.

JewelEar leverancier van Soundbars, perfecte TV-versterking voor tv en home-entertainment.

Vindt de juiste TV-versterking

TV-versterking is er in allerlei soorten en maten.

Met of zonder specifieke instelmogelijkheden voor slechthorenden.

En met of zonder mogelijkheid om via de zorgverzekeraar een vergoeding te krijgen.

 

Laat u informeren door de deskundige audicien van JewelEar.

Kom langs en beleef de luisterervaring of neem contact op.

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.