Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  De triage audiciens

  Wij stellen ons graag aan u voor
  JewelEar Hoortoestellen

  Het team

  triage audiciens

   

  Het team van enthousiaste en ervaren triage audiciens en assistenten staat voor u klaar!

   

  Wij zijn gespecialiseerd in het gehoor en betrokken bij gehoorproblemen en het voorkomen ervan. We geven u graag advies, een luisterend oor en doen ons uiterste best de best mogelijke oplossing voor uw gehoor te vinden.

  Onze werkwijze

  Bij JewelEar werken we vanuit vier “p’s”:

  Persoonlijk: we hebben aandacht voor u persoonlijk en bekijken wat u in uw situatie kan helpen om optimaal te horen.

  Professioneel: we maken gebruik van de nieuwste apparatuur en bewezen inzichten, zodat u zeker weet dat wij het maximale er uit halen.

  Prettig: onze hoorstudio’s zijn met aandacht ingericht en bieden voldoende privacy. We werken op een prettige wijze en stellen u op uw gemak mocht dat nodig zijn.

  Positief: we werken van uit een positieve instelling.

  Persoonlijk0

  Professioneel0

  Prettig0

  Positief0

  StAr geregistreerd audicien

  De audiciens van JewelEar zijn niet alleen gediplomeerd, maar ook StAr geregistreerd. Dat ben je niet zo maar. Jaarlijks volgen zij diverse nascholingen om volledig op de hoogte te blijven van wat er speelt in het vakgebied.

   

  Testruimte

  De ruimte waarin wij testen voldoet ruimschoots aan de eisen. JewelEar gaat met de opzet en inrichting van de ruimte waar hoortesten gedaan worden verder dan de norm. Wij vinden dit belangrijk, omdat we zo uw gehoor het beste kunnen testen en meten.

  Triage audicien

  Opgeleid tot triage-audicien kunnen wij meer handelingen uitvoeren die normaal gesproken voorbehouden zijn aan andere specialisten.

  Doordat wij extra zijn opgeleid op het gebied van audiometrie en otoscopie zijn we bekwaam ziektebeelden en bijzonderheden te onderscheiden van normale verliezen. In diverse gevallen laat een aantal zorgverzekeraars ons daarom als triage-audiciens hoortoestellen aanpassen zonder recept van een kno-arts of audiologisch centrum.

  Betrokken audicien

  Maar bovenal zijn we betrokken audiciens! Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen, opdat u vol in het leven kunt blijven staan. We realiseren ons dat slechthorendheid tot grote problemen kan leiden en dat elk gehoorprobleem zijn eigen hooroplossing vraagt.

  Over Eline

  Eline Ruiter is de oprichter van JewelEar.

   

  Logopedie

  Zij is afgestudeerd logopediste, met als specialisatie het gehoor. Eline heeft onder meer bij Stichting Eardrop de kennis van hoortoestellen overgedragen aan audiciens in Kenia.

   

  Audiciensopleiding

  Na het afronden van de opleiding tot logopediste heeft zij zich bekwaamd als audicien. Haar afstudeerscriptie werd bekroond met de prijs voor beste scriptie. Zij heeft voor diverse ketens en speciaal zaken gewerkt alvorens ze besloot haar eigen bedrijf te beginnen. Gebruik makend van de kennis en ervaring die zij in al die jaren heeft opgedaan heeft ze een unieke werkwijze ontwikkeld, waardoor mensen met gehoorproblemen beter geholpen kunnen worden.

   

  Assessor

  Eline is assessor bij de audiciensopleiding en beoordeelt samen met andere assessoren studenten van de audiciensopleiding.

   

  Begaan en bekwaam

  Samen met haar team van bekwame mensen is ze begaan met mensen met gehoorproblemen en blijft zij zich ontwikkelen om hen van de best mogelijke oplossingen te kunnen voorzien.

  e-mail Eline Ruiter