Preloader image
Title Image

De triage audiciens

Wij stellen ons graag aan u voor
JewelEar Hoortoestellen

Het team

triage audiciens

 

Het team van enthousiaste en ervaren triage audiciens en assistenten staat voor u klaar!

 

Wij zijn gespecialiseerd in het gehoor en betrokken bij gehoorproblemen en het voorkomen ervan. We geven u graag advies, een luisterend oor en doen ons uiterste best de best mogelijke oplossing voor uw gehoor te vinden.

Onze werkwijze

Bij JewelEar werken we vanuit vier “p’s”:

Persoonlijk: we hebben aandacht voor u persoonlijk en bekijken wat u in uw situatie kan helpen om optimaal te horen.

Professioneel: we maken gebruik van de nieuwste apparatuur en bewezen inzichten, zodat u zeker weet dat wij het maximale er uit halen.

Prettig: onze hoorstudio’s zijn met aandacht ingericht en bieden voldoende privacy. We werken op een prettige wijze en stellen u op uw gemak mocht dat nodig zijn.

Positief: we werken van uit een positieve instelling.

Persoonlijk0

Professioneel0

Prettig0

Positief0

StAr geregistreerd audicien

De audiciens van JewelEar zijn niet alleen gediplomeerd, maar ook StAr geregistreerd. Dat ben je niet zo maar. Jaarlijks volgen zij diverse nascholingen om volledig op de hoogte te blijven van wat er speelt in het vakgebied.

 

Testruimte

De ruimte waarin wij testen voldoet ruimschoots aan de eisen. JewelEar gaat met de opzet en inrichting van de ruimte waar hoortesten gedaan worden verder dan de norm. Wij vinden dit belangrijk, omdat we zo uw gehoor het beste kunnen testen en meten.

Triage audicien

Opgeleid tot triage-audicien kunnen wij meer handelingen uitvoeren die normaal gesproken voorbehouden zijn aan andere specialisten.

Doordat wij extra zijn opgeleid op het gebied van audiometrie en otoscopie zijn we bekwaam ziektebeelden en bijzonderheden te onderscheiden van normale verliezen. In diverse gevallen laat een aantal zorgverzekeraars ons daarom als triage-audiciens hoortoestellen aanpassen zonder recept van een kno-arts of audiologisch centrum.

Betrokken audicien

Maar bovenal zijn we betrokken audiciens! Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen, opdat u vol in het leven kunt blijven staan. We realiseren ons dat slechthorendheid tot grote problemen kan leiden en dat elk gehoorprobleem zijn eigen hooroplossing vraagt.

Over Eline

Eline Ruiter is de oprichter van JewelEar.

 

Logopedie

Zij is afgestudeerd logopediste, met als specialisatie het gehoor. Eline heeft onder meer bij Stichting Eardrop de kennis van hoortoestellen overgedragen aan audiciens in Kenia.

 

Audiciensopleiding

Na het afronden van de opleiding tot logopediste heeft zij zich bekwaamd als audicien. Haar afstudeerscriptie werd bekroond met de prijs voor beste scriptie. Zij heeft voor diverse ketens en speciaal zaken gewerkt alvorens ze besloot haar eigen bedrijf te beginnen. Gebruik makend van de kennis en ervaring die zij in al die jaren heeft opgedaan heeft ze een unieke werkwijze ontwikkeld, waardoor mensen met gehoorproblemen beter geholpen kunnen worden.

 

Assessor

Eline is assessor bij de audiciensopleiding en beoordeelt samen met andere assessoren studenten van de audiciensopleiding.

 

Begaan en bekwaam

Samen met haar team van bekwame mensen is ze begaan met mensen met gehoorproblemen en blijft zij zich ontwikkelen om hen van de best mogelijke oplossingen te kunnen voorzien.

e-mail Eline Ruiter