Preloader image
Title Image

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus therapie JewelEar
Vraag de white-paper tinnitus aan.

Tinnitus of oorsuizen

 

Tinnitus of oorsuizen is het horen van geluid dat er niet is. De gevolgen van tinnitus kunnen uiteenlopen van lichte irritatie tot de belemmering om een normaal leven te leiden.

 

In sommige gevallen kan tinnitus gepaard gaan met hyperacusis. Hyperacusis is overgevoeligheid voor geluiden van buitenaf.

 

Bij de audicien van JewelEar, tevens logopedist, kunt u terecht met uw vragen over oorsuizen. JewelEar biedt een tinnitus behandeling, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, en adviseert en helpt u verder.

Vragen over tinnitus

 

U bent van harte welkom met uw vragen over tinnitus en de mogelijkheden voor behandeling van oorsuizen. U kunt bij ons een afspraak maken in Gouda of Nootdorp of ons bellen. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail tinnitus

Vraag de white-paper aan! Alle relevante informatie op een rij. Gratis.

Gratis white-paper tinnitus

Tinnitus therapie van JewelEar

We krijgen regelmatig de vraag “wat is tinnitus?”. Bij JewelEar kunt u terecht voor informatie en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling. In een rustige omgeving nemen wij de tijd voor u om het oorsuizen te analyseren en staan we u bij in de behandeling ervan.

 

Informatie

JewelEar gaat uit van wetenschappelijk bewezen informatie over de behandeling van oorsuizen. Er zijn bij zowel reguliere medische behandelingen als bij alternatieve behandelingen behandelmethoden die niet bewezen effectief zijn. Samen met u komen we tot een zo optimaal mogelijk resultaat. We hebben daarbij de keuze uit diverse opties om controle over oorsuizen te krijgen en de stress die ervaren kan worden te verminderen. U kunt ook de gratis informatie aanvragen, die we u graag toesturen.

Controle over tinnitus

JewelEar biedt diverse mogelijkheden om oorsuizen te behandelen.

• educatie

• cognitieve therapie

• ontspanning

• geluidsverrijking

 

Behandeling oorsuizen

Het behandelen van tinnitus zal per persoon verschillen. Bij JewelEar kunt u terecht voor advies en verschillende behandelwijzen van oorsuizen. Na een grondige analyse van het oorsuizen wordt indien nodig en gewenst een behandelplan gemaakt en met u afgestemd.

 

Hoortraining

In sommige gevallen kan de Hoortraining helpen bij tinnitus.
Informeer naar de mogelijkheden.

Hoortraining

Behandeling tinnitus met fysiotherapie

Tinnitus kan veroorzaakt worden door problemen in de nek of kaak. JewelEar werkt daarom samen met de kaakfysiotherapeut (orofaciaal fysiotherapeut) van Fysiovisiq.

JewelEar behandeling tinnitus ism met Fysiovisiq

Zo vormen we een professioneel netwerk rondom uw tinnitus-klachten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen het oorsuizen onder controle te krijgen.

 

Informeer naar de mogelijkheden per mail of telefoon 0182-743400.

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.