Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Tinnitus of oorsuizen

  Tinnitus therapie JewelEar
  Vraag de white-paper tinnitus aan.

  Tinnitus of oorsuizen

   

  Tinnitus of oorsuizen is het horen van geluid dat er niet is. De gevolgen van tinnitus kunnen uiteenlopen van lichte irritatie tot de belemmering om een normaal leven te leiden.

   

  In sommige gevallen kan tinnitus gepaard gaan met hyperacusis. Hyperacusis is overgevoeligheid voor geluiden van buitenaf.

   

  Bij de audicien van JewelEar, tevens logopedist, kunt u terecht met uw vragen over oorsuizen. JewelEar biedt een tinnitus behandeling, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek, en adviseert en helpt u verder.

  Vragen over tinnitus

   

  U bent van harte welkom met uw vragen over tinnitus en de mogelijkheden voor behandeling van oorsuizen. U kunt bij ons een afspraak maken in Gouda of Nootdorp of ons bellen. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

   

  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

  Bel mij terug

  Of mail uw vraag:

  E-mail tinnitus

  Vraag de white-paper aan! Alle relevante informatie op een rij. Gratis.

  Gratis white-paper tinnitus

  Tinnitus therapie van JewelEar

  We krijgen regelmatig de vraag “wat is tinnitus?”. Bij JewelEar kunt u terecht voor informatie en een wetenschappelijk onderbouwde behandeling. In een rustige omgeving nemen wij de tijd voor u om het oorsuizen te analyseren en staan we u bij in de behandeling ervan.

   

  Informatie

  JewelEar gaat uit van wetenschappelijk bewezen informatie over de behandeling van oorsuizen. Er zijn bij zowel reguliere medische behandelingen als bij alternatieve behandelingen behandelmethoden die niet bewezen effectief zijn. Samen met u komen we tot een zo optimaal mogelijk resultaat. We hebben daarbij de keuze uit diverse opties om controle over oorsuizen te krijgen en de stress die ervaren kan worden te verminderen. U kunt ook de gratis informatie aanvragen, die we u graag toesturen.

  Controle over tinnitus

  JewelEar biedt diverse mogelijkheden om oorsuizen te behandelen.

  • educatie

  • cognitieve therapie

  • ontspanning

  • geluidsverrijking

   

  Behandeling oorsuizen

  Het behandelen van tinnitus zal per persoon verschillen. Bij JewelEar kunt u terecht voor advies en verschillende behandelwijzen van oorsuizen. Na een grondige analyse van het oorsuizen wordt indien nodig en gewenst een behandelplan gemaakt en met u afgestemd.

   

  Hoortraining

  In sommige gevallen kan de Hoortraining helpen bij tinnitus.
  Informeer naar de mogelijkheden.

  Hoortraining

  Behandeling tinnitus met fysiotherapie

  Tinnitus kan veroorzaakt worden door problemen in de nek of kaak. JewelEar werkt daarom samen met de kaakfysiotherapeut (orofaciaal fysiotherapeut) van Fysiovisiq.

  JewelEar behandeling tinnitus ism met Fysiovisiq

  Zo vormen we een professioneel netwerk rondom uw tinnitus-klachten om u zo goed mogelijk te kunnen helpen het oorsuizen onder controle te krijgen.

   

  Informeer naar de mogelijkheden per mail of telefoon 0182-743400.

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.