Preloader image
Title Image

JewelEar .) audicien Reeuwijk, Bodegraven en omgeving

Reeuwijk Brug • Reeuwijk Dorp • Sluipwijk

Bodegraven – Reeuwijk heeft top audicien binnen bereik!

 

U woont in Reeuwijk of omgeving en bent op zoek naar een goede audicien in de buurt. Een echte audicien, die gespecialiseerd is in het vak en gaat voor de beste hooroplossing en het beste resultaat. Iemand die naar u luistert. U vindt die in de audicien van JewelEar. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze geholpen wordt.

 

De audicien van JewelEar is StAR geregistreerd met jarenlange ervaring. Het team van audiciens van JewelEar zijn innovatief en wordt als voorbeeld gezien. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit voor u. JewelEar werkt samen met alle zorgverzekeraars.

 

Audicien Reeuwijk en Bodegraven

Bent u op zoek naar een audicien in Bodegraven – Reeuwijk, dan vindt u bij JewelEar de gerenommeerde, innovatieve audicien. JewelEar is in Bodegraven – Reeuwijk zeer goed bereikbaar. U vindt ons in het Medisch Centrum Bodegraven en in Gouda recht tegenover het Groene Hart Ziekenhuis, zodat een combinatie met een bezoek aan de KNO-arts makkelijk te realiseren is. U kunt gratis parkeren direct voor de zaak. Of u komt met de bus, die vlak bij de zaak stopt. Bekijk hier de locatie.

Phonak Lyric professionele controle bij Lyric Specialist JewelEar

Kleinste hoortoestel

 

Het kleinste hoortoestel dat verkrijgbaar is, is de Lyric. JewelEar is de enige audicien in Reeuwijk en omgeving die gecertificeerd is om de Lyric aan te passen. De audiciens zijn speciaal opgeleid hiervoor en beschikken over de geavanceerde apparatuur. Meer over de Lyric kunt u lezen op onze thema website Lyricservice.nl

U hoort er bij!

 

De audiciens van JewelEar luisteren goed naar u en hebben alle ervaring, deskundigheid en betrokkenheid om de beste hooroplossing voor u te vinden. Wij begrijpen de problemen waar u met een slechter gehoor tegen aanloopt en zorgen er met een optimaal gehoor voor dat u er weer bij hoort.

Phonak Lyric kleinste hoortoestel bij Lyric Specialist. Audicien Reeuwijk JewelEar

U bent van harte welkom!

 

U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail uw vraag

Hierom kiezen mensen voor de audicien van JewelEar

 

• jarenlang bewezen kwaliteitsaudicien

• betrokken team van audiciens

• u wordt geholpen door dezelfde audicien

• maar u bent niet afhankelijk van één audicien

• 6 dagen per week open

• alle kennis en apparatuur in huis

• uitgebreide kennis van hoorzorg

• ruim 25 jaar ervaring

• zeer deskundig

• team van gekwalificeerde audiciens, logopedisten en audioloog

• innovatief, wij kunnen meer dan andere audiciens

• wij luisteren naar u

• de audicien waar men terecht komt als het elders niet lukt

• prettig, persoonlijk, professioneel en positief

Klanten over JewelEar

Mensen vertellen graag over hun ervaringen met JewelEar. Hun reviews hebben we hier verzameld.

lees reviews

Hoortoestellen van JewelEar

Een goed gehoorapparaat bij JewelEar is zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

 

Alle merken hoortoestellen

JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren. Zo is JewelEar de enige audicien in Reeuwijk en Bodegraven en omgeving die ook de Lyric kan leveren: het kleinste hoortoestel dat compleet onzichtbaar in het oor zit!

Hoortest

Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld.  Vanuit Reeuwijk is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

 

Advies bij gehoorverlies

Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

Second opinion bij JewelEar

Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion vanuit Bodegraven – Reeuwijk. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

 

25+ jaar ervaring

Door de jarenlange ervaring, betrokkenheid en innovatie weet u dat uw gehoor in goede handen is bij de audiciens van JewelEar.

Testen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

 

Instellen

Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

 

Advies

Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

Professioneel, persoonlijk én…

wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.