Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  JewelEar .) Audicien en hoortoestellen Bodegraven

  Zwammerdam • De Meije
  De professionele audicien van JewelEar bekijkt uw gehoor

  Audicien voor Bodegraven, Zwammerdam en De Meije

   

  U bent op zoek naar een goede audicien in Bodegraven en omgeving. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze te woord gestaan en geholpen wordt.

   

  JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars.

   

  JewelEar Bodegraven – Reeuwijk is zeer goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer: u vindt ons in Medisch Centrum Bodegraven, ingang Benu Apotheek. Naast de deur kunt u gratis parkeren!

  U bent van harte welkom!

   

  U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

   

  JewelEar Bodegraven – Reeuwijk is gevestigd in Medisch Centrum Bodegraven.

   

  Willem de Zwijgerstraat 9
  2411 VT Bodegraven
  0172 274 50 73
  bodegraven@jewelear.nl

   

  Kijk hier voor onze openingstijden van de audicien in Bodegraven – Reeuwijk.

   

  Of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

  Bel mij terug

  Of mail uw vraag:

  E-mail uw vraag

  Hoortoestellen van JewelEar voor Bodegraven

  U woont in Bodegraven – Reeuwijk en omgeving en wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen. De audicien van JewelEar kunt u makkelijk en goed bereiken.

   

  Alle merken hoortoestellen

  JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen.

  Hoortest Bodegraven en omgeving

  Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld. In Bodegraven – Reeuwijk is een hoortest van JewelEar dichtbij!

   

  Advies bij gehoorverlies

  Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest niet alleen hoe het met uw gehoor is gesteld, maar bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies!

  Second opinion van JewelEar

  Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion vanuit Bodegraven. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

   

  Persoonlijk advies

  Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

  Testen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

   

  Instellen

  Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

   

  Advies

  Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.