Preloader image
Title Image

JewelEar .) Audicien voor Delft en omgeving

De professionele audicien van JewelEar bekijkt uw gehoor

Delft heeft top audicien binnen bereik!

 

U woont in Delft en omgeving en bent op zoek naar een goede audicien. Een échte audicien, die gespecialiseerd is in het vak en gaat voor de beste hooroplossing. Iemand die naar u luistert. U vindt die in de audicien van JewelEar. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze geholpen wordt.

JewelEar is er voor u!

 

 

De voordelen van JewelEar

 

Alle hoortoestellen

JewelEar kan alle merken en typen hoortoestellen leveren. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de beste mogelijke oplossing voor u te vinden.

 

Enige zelfstandige Lyric dealer in de regio

In de regio Delft levert JewelEar als enige premium dealer van Phonak Lyric én de Widex de Widex Evoke. De Widex Evoke is het eerste gehoorapparaat dat zelflerend is! Lees hier meer over de unieke prestaties van de Widex Evoke.

 

Specialist gehoor

JewelEar is gespecialiseerd in het gehoor. Hoortoestellen zijn voor JewelEar hoofdzaak, geen bijzaak.

 

Alle zorgverzekeraars

JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt u geld en u bent zeker van goede zorg.

 

Zelfstandig en onafhankelijk

Makkelijk bereikbaar vanuit Delft vindt u JewelEar, de zelfstandige, gespecialiseerde audicien, die gaat voor de beste hooroplossing. De audicien van JewelEar helpt u op een prettige en professionele wijze met de beste apparatuur. De ruime zaak in Nootdorp is goed toegankelijk en ligt in het gezellige winkelcentrum Parade. U kunt er met het ov komen, of met de auto en gratis parkeren. Vanuit Delft kunt u ook kiezen voor onze locatie in Voorburg, net over de Geestbrug op de Prinses Mariannelaan.

 

Meer dan StAr geregistreerd

De audiciens van JewelEar zijn StAr geregistreerd en zelfs de ruimte gaat verder dan de normen van de StAr. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit.

U bent van harte welkom!

 

U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail uw vraag

Hoortoestellen van JewelEar

Vanuit Delft is een goed gehoorapparaat bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

 

Alle merken hoortoestellen

JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren.

Hoortest Delft en omgeving

Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld. Vanuit Delft is een hoortest van JewelEar dichtbij!

 

Advies bij gehoorverlies

Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies!

Second opinion van JewelEar

Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion vanuit Delft. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

Testen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

 

Instellen

Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

 

Advies

Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

Professioneel, persoonlijk én…

wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.