Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  JewelEar .) audicien hoortoestellen Vlist

  Haastrecht • Vlist • Stolwijk • Gouderak
  De professionele audicien van JewelEar bekijkt uw gehoor

  Hoortoestellen en gehoorapparaten Vlist, Haastrecht

   

  U bent op zoek naar een goede audicien in Haastrecht, Vlist, Stolwijk, Gouderak en omgeving, die elk merk gehoorapparaat kan leveren. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze te woord gestaan en geholpen wordt. Bij JewelEar vindt u het beste gehoorapparaat met de beste service.

   

  JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars.

   

  JewelEar is vanuit Haastrecht, Vlist, Stolwijk, Gouderak zeer goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer: u vindt ons recht tegenover de ingang van het Groene Hart Ziekenhuis. Voor de deur kunt u gratis parkeren!

  U bent van harte welkom!

   

  U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

   

  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

  Bel mij terug

  Of mail uw vraag:

  E-mail uw vraag

  Hoortoestel van JewelEar

  Een goed gehoorapparaat bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

   

  Alle merken gehoorapparaten

  JewelEar kan elk gewenst merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren. Daardoor heeft JewelEar goede contacten met alle leveranciers van gehoorapparaten en kunnen we elk type leveren.

  Hoortest

  Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld.  Vanuit Vlist, Haastrecht, Gouderak en Stolwijk is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

   

  Advies bij gehoorverlies

  Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

  Second opinion van JewelEar

  JewelEar is een onafhankelijke en zelfstandige audicien die u als geen ander een duidelijk en heldere second opinion kan geven. Makkelijke bereikbaar vanuit Haastrecht, Vlist, Stolwijk of Gouderak! Bovendien kan JewelEar alle merken hoortoestellen leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

   

  Persoonlijk advies

  Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

  Testen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

   

  Instellen

  Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

   

  Advies

  Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

  Tinnitus of oorsuizen

  Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

  Professioneel, persoonlijk én…

  wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.