Preloader image
Title Image

JewelEar .) hoortoestellen Oudewater

Waarder • Driebruggen • Nieuwerbrug • Hekendorp
De professionele audicien van JewelEar bekijkt uw gehoor

Audicien en hoortoestellen voor Oudewater

 

U bent op zoek naar een goede audicien in Oudewater, Waarder, Driebruggen, Nieuwerkerk en omgeving. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze te woord gestaan en geholpen wordt.

 

JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars.

 

JewelEar is vanuit de plaatsen Oudewater, Waarder, Driebruggen, Nieuwerkerk zeer goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer: u vindt ons recht tegenover de ingang van het Groene Hart Ziekenhuis. U kunt letterlijk voor de deur gratis parkeren. Komt u met bus 107, dan stapt u uit bij station Gouda en loopt richting het ziekenhuis of stapt u over op een van de vele bussen richting het Groene Hart ziekenhuis. Nog voor het ziekenhuis vindt u onze zaak waar u gastvrij ontvangen wordt met koffie of thee.

U bent van harte welkom!

 

U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail uw vraag

Hoortoestellen van JewelEar

Een goed gehoorapparaat wordt bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

 

Alle merken hoortoestellen

JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren.

Hoortest

Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld. Vanuit Oudewater, Waarder, Driebruggen en Nieuwerkerk is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

 

Advies bij gehoorverlies

Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

Second opinion van JewelEar

JewelEar is een onafhankelijke en zelfstandige audicien die u als geen ander een duidelijk en heldere second opinion kan geven. Goed bereikbaar vanuit Oudewater, Waarder, Driebruggen of Nieuwerkerk! Bovendien kan JewelEar alle merken hoortoestellen leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

Testen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

 

Instellen

Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

 

Advies

Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

Professioneel, persoonlijk én…

wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.