Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  JewelEar .) Audicien en hoortoestellen Schoonhoven

  Audicien Schoonhoven!

   

  U woont in Schoonhoven en bent op zoek naar een goede audicien in de omgeving. Een echte audicien, die gespecialiseerd is in het vak en gaat voor de beste hooroplossing. Iemand die naar u luistert. U vindt die in de audicien van JewelEar. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien waar u op een prettige en professionele wijze geholpen wordt.

   

  De audicien van JewelEar is StAR geregistreerd met jarenlange ervaring. Het team van audiciens van JewelEar zijn innovatief en wordt als voorbeeld gezien. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit voor u. JewelEar werkt samen met alle zorgverzekeraars.

   

  Audicien Schoonhoven en omgeving

  JewelEar Schoonhoven is gevestigd in Gezondheidscentrum Oranjeplaats. U kunt gratis parkeren direct voor de zaak.

  Audicien Schoonhoven • JewelEar Hoortoestellen in Gezondheidscentrum Oranjeplaats

  U bent van harte welkom!

   

  U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben. Openingstijden en contactgegevens voor JewelEar Schoonhoven vindt u hier.

   

  U kunt ook gebruik maken van een van onderstaande contactformulieren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk met u contact op.

  Bel mij terug

  Of mail uw vraag:

  E-mail uw vraag

  Hierom kiezen mensen voor de audicien van JewelEar

   

  • jarenlang bewezen kwaliteitsaudicien

  • betrokken team van audiciens

  • u wordt geholpen door dezelfde audicien

  • maar u bent niet afhankelijk van één audicien

  • 6 dagen per week open

  • alle kennis en apparatuur in huis

  • uitgebreide kennis van hoorzorg

  • ruim 25 jaar ervaring

  • zeer deskundig

  • team van gekwalificeerde audiciens, logopedisten en audioloog

  • innovatief, wij kunnen meer dan andere audiciens

  • wij luisteren naar u

  • de audicien waar men terecht komt als het elders niet lukt

  • prettig, persoonlijk, professioneel en positief

  Klanten over JewelEar

  Mensen vertellen graag over hun ervaringen met JewelEar. Hun reviews hebben we hier verzameld.

  lees reviews

  Hoortoestellen van JewelEar

  Een goed gehoorapparaat bij JewelEar is zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

   

  Alle merken hoortoestellen

  JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren. Zo is JewelEar de enige audicien in Schoonhoven en omgeving die ook de Lyric kan leveren: het kleinste hoortoestel dat compleet onzichtbaar in het oor zit!

  Hoortest

  Hoortest om het gehoorverlies vast te stelllen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld.  In Schoonhoven is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

   

  Advies bij gehoorverlies

  Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

  Second opinion bij JewelEar

  Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion in Schoonhoven. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

   

  Persoonlijk advies

  Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

   

  25+ jaar ervaring

  Door de jarenlange ervaring, betrokkenheid en innovatie weet u dat uw gehoor in goede handen is bij de audiciens van JewelEar.

  Testen

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

   

  Instellen

  Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

   

  Advies

  Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

  Tinnitus of oorsuizen

  Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

  Professioneel, persoonlijk én…

  wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.