Preloader image
Title Image

Gehoorapparaten Rijswijk

Hoortoestellen Rijswijk

bij de audiciens van JewelEar

 

Alle hoortoestellen

JewelEar is de audicien die alle merken en typen hoortoestellen kan leveren. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de beste mogelijke oplossing voor u te vinden. JewelEar is zeer goed bereikbaar vanuit Rijswijk. U kunt daarbij kiezen voor onze audicien net over de Geestbrug op de Prinses Mariannelaan 280 in Voorburg. Of u kiest onze prettige winkel in winkelcentrum Parade, waar u gratis kunt parkeren. Ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

 

Specialist gehoor

JewelEar is gespecialiseerd in het gehoor. Hoortoestellen zijn voor JewelEar hoofdzaak, geen bijzaak. JewelEar kan alle merken hoortoestellen en alle types leveren, inclusief de bijzondere Lyric van Phonak. JewelEar helpt u ook als u merkt dat elders de hoortoestellen niet goed genoeg kunnen worden ingesteld.

 

Alle zorgverzekeraars

JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt u geld en u bent zeker van goede zorg.

 

Zelfstandig en onafhankelijk

In het gezellige winkelcentrum Parade, dicht bij Rijswijk of in Voorburg net over de Geestbrug en makkelijk bereikbaar vindt u JewelEar, de zelfstandige, gespecialiseerde audicien, die gaat voor de beste hooroplossing. De audicien van JewelEar helpt u op een prettige en professionele wijze met de beste apparatuur. De ruime zaak is goed toegankelijk.

 

Meer dan StAr geregistreerd

De audiciens van JewelEar zijn StAr geregistreerd en zelfs de ruimte gaat verder dan de normen van de StAr. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit.

U bent van harte welkom!

 

U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail uw vraag

Hoortoestellen van JewelEar

Een goed gehoorapparaat is bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien voor Rijswijk en omgeving. Bij de audiciens van JewelEar zijn hoortoestellen hoofdzaak, dus niet iets dat er “even” naast brillen bij gedaan wordt. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

 

Alle merken hoortoestellen

JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren.

Hoortest

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld. Vanuit Rijswijk is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

 

Advies bij gehoorverlies

Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

Second opinion van JewelEar

Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion vanuit Rijswijk. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

Testen

JewelEar test het gehoor met de beste apparatuur en de nieuwste inzichten in de studio die daar speciaal voor is ingericht. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

 

Instellen

Het komt voor dat men bij JewelEar komt voor een second opinion, omdat men niet tevreden is over de huidige instellingen van het hoortoestel door de vorige audicien. Door de professionele werkwijze en de jarenlange ervaring van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen. Dat scheelt u in de kosten en u hoort beter. Mocht het niet lukken, dan weet u dat er alles aan is gedaan.

 

Advies

Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

Professioneel, persoonlijk én…

wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.