Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Hoortoestel Den Haag – Ypenburg

  JewelEar audicien hoortoestellen Nootdorp routebeschrijving Pijnacker - Nootdorp, gehoorapparaat Delft, gehoorapparaat Rijswijk, gehoorapparaat Voorburg, gehoorapparaat Leidschendam, gehoorapparaat Wassenaar, gehoorapparaat Zoetermeer, gehoorapparaat Den Haag

  Hoortoestellen in Den Haag.

  Bij de audiciens van JewelEar

   

  Alle hoortoestellen

  JewelEar is de audicien die alle merken en typen hoortoestellen kan leveren. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de beste mogelijke oplossing voor u te vinden. JewelEar is zeer goed bereikbaar vanuit Ypenburg. U vindt ons in winkelcentrum Parade, waar u gratis kunt parkeren. Ook met openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.

   

  Specialist gehoor

  JewelEar is gespecialiseerd in het gehoor. Hoortoestellen zijn voor JewelEar hoofdzaak, geen bijzaak.

   

  Alle zorgverzekeraars

  JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt u geld en u bent zeker van goede zorg.

   

  Zelfstandig en onafhankelijk

  In het gezellige winkelcentrum Parade, dicht bij Den Haag Ypenburg en makkelijk bereikbaar vindt u JewelEar, de zelfstandige, gespecialiseerde audicien, die gaat voor de beste hooroplossing. De audicien van JewelEar helpt u op een prettige en professionele wijze met de beste apparatuur. De ruime zaak is goed toegankelijk.

   

  Meer dan StAr geregistreerd

  De audiciens van JewelEar zijn StAr geregistreerd en zelfs de ruimte gaat verder dan de normen van de StAr. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit.

  U bent van harte welkom!

   

  U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

   

  Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

  Bel mij terug

  Of mail uw vraag:

  E-mail uw vraag

  Hoortoestellen van JewelEar

  Een goed gehoorapparaat is bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is de onafhankelijke, zelfstandige audicien voor de regio Den Haag. Bij de audiciens van JewelEar zijn hoortoestellen hoofdzaak, dus niet iets dat er “even” naast brillen bij gedaan wordt. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit A-kwaliteit hoortoestellen.

   

  Alle merken hoortoestellen

  JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren.

  Hoortest

  Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld.  Vanuit Voorburg is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

   

  Advies bij gehoorverlies

  Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

  Second opinion van JewelEar

  Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion vanuit Den Haag. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

   

  Persoonlijk advies

  Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

  Testen

  JewelEar test het gehoor met de beste apparatuur en de nieuwste inzichten in de studio die daar speciaal voor is ingericht. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

   

  Instellen

  Het komt voor dat men bij JewelEar komt voor een second opinion, omdat men niet tevreden is over de huidige instellingen van het hoortoestel door de vorige audicien. Door de professionele werkwijze en de jarenlange ervaring van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen. Dat scheelt u in de kosten en u hoort beter. Mocht het niet lukken, dan weet u dat er alles aan is gedaan.

   

  Advies

  Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

  Tinnitus of oorsuizen

  Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen.

  Professioneel, persoonlijk én…

  wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

  Zo gaat dat, een hoortest

   

  Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

  Hoortest

   

  Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

  Kom langs of maak een afspraak.

  Online Hoortest

   

  Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.