Preloader image
Title Image
JewelEar audicien hoortoestellen Nootdorp routebeschrijving Pijnacker - Nootdorp, gehoorapparaat Delft, gehoorapparaat Rijswijk, gehoorapparaat Voorburg, gehoorapparaat Leidschendam, gehoorapparaat Wassenaar, gehoorapparaat Zoetermeer, gehoorapparaat Den Haag

JewelEar is er voor u!

 

 

De voordelen van JewelEar

 

Alle hoortoestellen

JewelEar kan alle merken en typen hoortoestellen leveren. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de beste hooroplossing voor u te vinden.

 

Specialist gehoor

JewelEar is gespecialiseerd in het gehoor. Hoortoestellen zijn voor JewelEar hoofdzaak, geen bijzaak. JewelEar kan alle merken en typen hoortoestellen leveren en heeft daar ook ruime ervaring mee. Ook voor het kleinste hoortoestel ter wereld, de Lyric van Phonak kunt u bij JewelEar terecht.

 

Alle zorgverzekeraars

JewelEar heeft afspraken met alle zorgverzekeraars. Dat scheelt u geld en u bent zeker van goede zorg.

 

Zelfstandig en onafhankelijk

Makkelijk bereikbaar vanuit het hele Groene Hart  vindt u JewelEar, de zelfstandige, gespecialiseerde audicien, die gaat voor de beste hooroplossing. De audicien van JewelEar helpt u op een prettige en professionele wijze met de beste apparatuur. Onze audiciens zijn goed toegankelijk en van alle professionele audiciens apparatuur voorzien om u zo goed mogelijk te helpen. Zoekt u een professionele audicien met een prettige werkwijze in de omgeving van Gouda, Nootdorp, Voorburg, Zoetermeer, Den Haag of Woerden, dan is JewelEar een goed bereikbare audicien.

 

Meer dan StAr geregistreerd

De audiciens van JewelEar zijn StAr geregistreerd en zelfs de ruimte gaat verder dan de normen van de StAr. JewelEar gaat dan ook voor de beste kwaliteit.

U bent van harte welkom!

 

U bent van harte welkom bij JewelEar. U kunt bij ons langskomen of een afspraak maken. U weet dan zeker dat wij alle tijd voor u hebben.

 

JewelEar is de zelfstandige, gespecialiseerde audicien in het Groene Hart. Goed bereikbaar vanuit heel het Groene Hart, zoals Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Woerden en omgeving. JewelEar heeft audiciens in Voorburg, Nootdorp, Gouda, Bodegraven en Schoonhoven.

 

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u:

Bel mij terug

Of mail uw vraag:

E-mail uw vraag

Hoortoestellen van JewelEar

Een goed gehoorapparaat bij JewelEar zo gevonden. JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien, waar hoortoestellen geen bijzaak, maar hoofdzaak zijn. U wilt goed geholpen worden bij uw vragen over slechthorendheid en hoortoestellen en er van op aan kunnen dat de audicien verstand heeft van slechthorendheid. De audicien van JewelEar helpt u zeer professioneel met een ruime keuze uit high-end hoortoestellen.

 

Alle merken hoortoestellen

JewelEar kan elk gewenst A-merk hoortoestellen leveren. Kwaliteit van horen is belangrijk en is het best te bereiken met hoortoestellen van fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het ontwikkelen van hoortoestellen. JewelEar heeft de kennis en ervaring in huis om u goed te adviseren.

Hoortest

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. U weet na afloop van de hoortest precies hoe het met uw gehoor is gesteld.  Ook vanuit de omgeving Zoetermeer en Den Haag is een professionele hoortest van JewelEar dichtbij!

 

Advies bij gehoorverlies

Bij JewelEar weet u na afloop van de gehoortest hoe het met uw gehoor is gesteld en bent u zeker van een eerlijk en deskundig advies.

Second opinion van JewelEar

Bij JewelEar kunt u terecht voor een duidelijke en heldere second opinion. Dat kan, omdat JewelEar een onafhankelijke en zelfstandige audicien is, die alle merken kan leveren. U kunt bij ons terecht als u zich nog aan het oriënteren bent, maar ook in een later stadium als u al hoortoestellen heeft aangeschaft.

 

Persoonlijk advies

Een persoonlijk advies: dat is wat u wil. JewelEar neemt daar de tijd voor en gaat met u in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden.

Testen

Uw gehoor kan bij JewelEar uitgebreid, op verschillende manieren en met de beste apparatuur en nieuwste inzichten getest worden. Dit gebeurt in overleg met u. U wordt duidelijk uitgelegd wat er gedaan wordt en waarom. Mocht u vragen hebben of is er iets nog onduidelijk, dan kunt u natuurlijk gewoon de vragen stellen of om verduidelijking vragen.

 

Instellen

Regelmatig krijgen de audiciens vragen over de instellingen van de hoorapparaten. Door de werkwijze van JewelEar is het vaak mogelijk om uit de huidige toestellen voor u beter passende resultaten te halen.

 

Advies

Aan het eind van de second opinion heeft u een duidelijk beeld van wat voor u mogelijk is.

Tinnitus of oorsuizen

Tinnitus, ook wel oorsuizen, kan een vervelend probleem zijn. JewelEar helpt en adviseert mensen die lijden aan tinnitus. Op onze pagina over tinnitus leest u meer en kunt u onze white-paper tinnitus aanvragen. Onze audiciens zijn opgeleid en kunnen waar nodig verder gaan dan veel andere audiciens.

Professioneel, persoonlijk én…

wij maken graag tijd voor u. Met een kop koffie of thee als u dat wenst. U hoort er weer bij!

Zo gaat dat, een hoortest

 

Wendy-Kristy Hoogerbrugge (Miss Nederland 2013) kwam langs om een hoortest bij JewelEar te doen. Bekijk hier hoe een hoortest gaat.

Hoortest

 

Een hoortest kunt u het best in één van onze speciaal ingerichte ruimtes doen. Wij hanteren een hoge standaard met geijkte apparatuur die ruim boven de standaardnorm uitstijgt.

Kom langs of maak een afspraak.

Online Hoortest

 

Eerst even op uw gemak een hoortest thuis doen? Met onze online hoortest krijgt u een globale indruk hoe het met uw gehoor gesteld is.