Preloader image
Title Image

Ros Hoortoestellen is overgedragen aan JewelEar Hoortoestellen

Ros Hoortoestellen

 

overgedragen aan JewelEar Hoortoestellen

Ros Hoortoestellen / JewelEar Hoortoestellen

 

Prinses Mariannelaan 280

2275 BP Voorburg

 

070 – 390 28 46

voorburg@jewelear.nl

contact

Beste cliënt van Ros Hoortoestellen,

 

Zoals u wellicht heeft gelezen gaat Kees Ros met pensioen en heeft hij zijn audiciensbedrijf overgedragen aan Eline Ruiter – bij de Vaate van JewelEar Hoortoestellen.

 

Kees en Eline zijn al jarenlang gewaardeerde collega’s van elkaar. De een met het audiciensbedrijf Ros Hoortoestellen in Voorburg, de ander met JewelEar Hoortoestellen in Nootdorp. Omdat de werkwijze van Kees en Eline heel veel overeenkomsten met elkaar hebben, lag het voor de hand dat Kees het bedrijf aan Eline heeft overgedragen.

 

Voor u

Voor u betekent dit dat u gewoon in Voorburg naar de Prinses Mariannelaan 280 kunt blijven komen. Eline neemt alle zorg over van Ros Hoortoestellen. Bijstellen, reparaties, advies, een hoortest, noem maar op: u kunt vertrouwen op de beste service en kwaliteit zoals u gewend was.

 

Kom kennismaken

U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen om kennis te maken! Om er zeker van te zijn dat Eline of een collega beschikbaar is, kunt u het best van te voren informeren naar de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen?

We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. Graag staan wij u te woord om uw vragen te beantwoorden.

 

Contact

Dat kan telefonisch: 070 – 390 28 46 (dit is hetzelfde nummer als van Ros Hoortoestellen),

Per mail: voorburg@jewelear.nl

Of door het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Graag tot snel op de Mariannelaan!

JewelEar Hoortoestellen

de zelfstandige, onafhankelijke audicien in Voorburg

JewelEar Hoortoestellen is in 2012 opgericht door Eline Ruiter – bij de Vaate in Nootdorp. In de afgelopen 10 jaar heeft JewelEar Hoortoestellen naam gemaakt met uitstekende service en enorme vakkennis. Het team van audiciens heeft een persoonlijke benadering, luistert naar u en streeft naar de best mogelijk hooroplossing voor u. Met een eerlijke, positieve werkwijze wordt u geholpen.

 

JewelEar kan alle merken hoortoestellen kan leveren. JewelEar is een klein, lokaal familiebedrijf dat naast Nootdorp ook een locatie in Gouda heeft.

 

Eline Ruiter – bij de Vaate is StAr en triage audicien. Zij heeft ruim 20 jaar ervaring als audicien. Eline is als assessor verbonden aan de audiciensopleiding en beoordeelt in die hoedanigheid studenten van de audiciensopleiding. Voorafgaand aan haar studie voor audicien heeft zij de opleiding logopedie gedaan met als specialisatie het gehoor.

De zelfstandige audicien in Bodegraven ReeuwijkJewelEar Hoortoestellen
Eline Ruiter - bij de Vaate

audicien, logopediste en eigenaar van JewelEar

JewelEar

  JewelEar contactformulier

  Wij zijn u graag van dienst!

  Vul uw naam en e-mailadres in en eventueel telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


  Uw naam*

  Uw e-mailadres*

  Uw telefoonnummer


  Uw vraag*


  JewelEar voor oren & horen

  Hoortest

  Een goede hoortest wordt in een speciale cabine gedaan. Bij JewelEar kunt u daar voor terecht. U kunt thuis alvast een eenvoudige hoortest online doen, zodat u een enigszins weet hoe het met uw gehoor staat.

  Doe de online hoortest

  Hoortoestellen

  Goede hoortoestellen geven het leven terug aan de slechthorende. JewelEar heeft een ruime keuze aan A-merken.

  Hoortoestellen

  Second opinion

  Weet u niet zeker of u de juiste hoortoestellen hebt, of staan ze naar uw idee niet goed ingesteld? De audicien van JewelEar kan u adviseren.

  Second opinion

  Zwemdoppen & slaapdoppen

  Heeft u of uw kind last van de oren bij het zwemmen of mogen de oren niet nat worden? Is het slapen een probleem vanwege omgevingsgeluid of snurken? JewelEar biedt allerei zwem- en slaapdoppen, zowel universele als op maat gemaakte.

  Zwemdoppen

  TV-versterking

  Als het geluid voor de één te hard staat, kan het voor de ander te zacht staan. Individuele tv-versterking zoals die van Sennheiser kan dan een uitkomst zijn. Vraag naar de mogelijkheden: vaak wordt dit vergoed door de zorgverzekeraar.

  TV-versterking

  Gehoorbescherming & in-ear-systemen

  Gehoorbescherming kan een uitkomst zijn of zelfs verplicht zijn in omgevingen met veel lawaai. JewelEar heeft universele gehoorbescherming en op maat gemaakte. Ook in-earsystemen voor de muzikant, beveiliger of motorrijder kunnen geleverd worden.

  Gehoorbescherming & in-ear-systemen

  Maak kennis met het vakwerk van JewelEar

  JewelEar is een onafhankelijke, zelfstandige audicien. De audiciens van JewelEar werken met plezier en passie voor u. Zij staan voor u klaar om u te adviseren. JewelEar heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars en kan elk type en merk hoortoestel leveren.

  Bel mij
  JewelEar footer