Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

Wij bellen u terug

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Uw naam

Uw telefoonnummer

Door welke vestiging wilt u teruggebeld worden?
Maak uw keuze hieronder.

 

De audiciens

Wij stellen ons graag aan u voor
JewelEar team audiciens

Het team

 

Het team van enthousiaste en ervaren audiciens en assistenten staat voor u klaar!

Onze werkwijze

Bij JewelEar werken we vanuit vier “p’s”:

Persoonlijk: we hebben aandacht voor u persoonlijk en bekijken wat u in uw situatie kan helpen om optimaal te horen.

Professioneel: we maken gebruik van de nieuwste apparatuur en bewezen inzichten, zodat u zeker weet dat wij het maximale er uit halen.

Prettig: onze hoorstudio’s zijn met aandacht ingericht en bieden voldoende privacy. We werken op een prettige wijze en stellen u op uw gemak mocht dat nodig zijn.

Positief: we werken van uit een positieve instelling.

Persoonlijk0

Professioneel0

Prettig0

Positief0

StAr geregistreerd audicien

De audiciens van JewelEar zijn niet alleen gediplomeerd, maar ook StAr geregistreerd. Dat ben je niet zo maar. Jaarlijks volgen zij diverse nascholingen om volledig op de hoogte te blijven van wat er speelt in het vakgebied.

 

Testruimte

De ruimte waarin wij testen voldoet ruimschoots aan de eisen. JewelEar gaat met de opzet en inrichting van de ruimte waar hoortesten gedaan worden verder dan de norm. Wij vinden dit belangrijk, omdat we zo uw gehoor het beste kunnen testen en meten.

Triage audicien

Opgeleid tot triage-audicien kunnen wij meer handelingen uitvoeren die normaal gesproken voorbehouden zijn aan andere specialisten.

Doordat wij extra zijn opgeleid op het gebied van audiometrie en otoscopie zijn we bekwaam ziektebeelden en bijzonderheden te onderscheiden van normale verliezen. In diverse gevallen laat een aantal zorgverzekeraars ons daarom als triage-audiciens hoortoestellen aanpassen zonder recept van een kno-arts of audiologisch centrum.

Betrokken audicien

Maar bovenal zijn we betrokken audiciens! Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen, opdat u vol in het leven kunt blijven staan. We realiseren ons dat slechthorendheid tot grote problemen kan leiden en dat elk gehoorprobleem zijn eigen hooroplossing vraagt.

JewelEar Hoortoestellen