Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

JewelEar

Bel mij terugservice

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.


Uw naam

Uw telefoonnummer

Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
Maak uw keuze hieronder.

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door JewelEar.

Title Image

Lyric 3 • Phonak

LYRIC onzichtbaar hoortoestel, kleinste gehoorapparaat

Lyric 3 • Phonak

De Lyric 3 van Phonak is het enige echt onzichtbare hoortoestel ter wereld.

JewelEar Hoortoestellen is de Lyric specialist in het Groene Hart. Hier kunt u terecht voor de Lyric. JewelEar heeft alle deskundigheid, jarenlange ervaring en een uitstekende service, zodat u met een gerust hart bij de audicien van JewelEar uw Lyric hoortoestellen kunt laten plaatsen en instellen.

 

 

Dit maakt de Lyric zo bijzonder!

het hoortoestel is het enige hoortoestel dat echt onzichtbaar gedragen kan worden

De Lyric wordt door een deskundige en hoogopgeleide audicien in de gehoorgang geplaatst.

Hierdoor kan het oor het geluid op een natuurlijke wijze blijven ontvangen via de oorschelp en de gehoorgang. Precies op de plek waar het geluid optimaal is, vlak voor het trommelvlies, is de Lyric gepositioneerd. Zo kan het geluid met de minste vervorming versterkt worden en hoort u weer op een bijzonder natuurlijke wijze.

De Lyric wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen. Het enige wat u hoeft te doen is het laten vervangen van de Lyric als de batterijtjes leeg zijn. Dit is ongeveer 4 – 6 keer per jaar. U heeft dus verder geen omkijken meer naar uw hoortoestellen!

U kunt ook weer tijdens het slapen horen. Dat is belangrijk, omdat het gehoor de enige zintuig is die blijft werken tijdens de slaap. De wekker kan u weer wekken. Of, en hopelijk zal het nodig zijn, hoort u de rookmelder in uw slaap. Of uw partner of kind. En wilt u dat niet, dan kunt u de Lyric gewoon uitzetten.

 

Wij informeren uw graag verder over de Lyric. Bent u benieuwd of de Lyric ook wat voor u is? Maak dan vrijblijvend een afspraak in ons Lyric centrum in Gouda. Goed bereikbaar met auto, trein en openbaar vervoer.

 

Bel 0182 – 743400

of mail info@jewelear.nl