Preloader image
Title Image

Hoortoestel nieuws

Oticon REAL hoortoestellen bij JewelEar

Oticon • REAL

Het hoortoestel van Oticon met BrainHearing

 

Met de REAL gaat Oticon weer een stap verder met de door hen ontwikkelde BrainHearing technologie. Het goed kunnen opvangen van geluid zorgt er voor dat de hersenen de betekenis van het geluid ook echt kunnen begrijpen. Wees benieuwd, wees betrokken, blijf scherp. De geluiden van het dagelijkse leven wil Oticon zoveel mogelijk teruggeven. De balans tussen betekenisvolle geluiden en windruis en andere storende geluiden is verbeterd.

 


Oticon REAL hoortoestellen bij JewelEar

Oticon REAL hoortoestellen bij JewelEar

 

Ervaar de echte geluiden

Oticon REAL scant tot wel 500x per seconde al het geluid om u heen. Zo krijgen uw hersenen een veel completer beeld van de zogenaamde geluidsscènes om u heen. Oticon is hierin uniek: andere hoortoestellen richten zich vooral op het spraakgedeelte en filteren het andere geluid meer. Oticon biedt meer geluid aan, waardoor de hersenen het geluid beter kunnen begrijpen. En dat maakt het juist makkelijker voor de hersenen.

 

JewelEar Oticon specialist

JewelEar levert als specialist de nieuwste hoortoestellen van Oticon, die bij veel andere audiciens (nog) niet leverbaar zijn.

 

Bel 0182 – 743400

of mail info@jewelear.nl

 

Irma Sluis tolk gebarentaal en spreker bij JewelEar oorcollege

JewelEar bestaat 10 jaar!

Masterclass, oorcollege en hoorbeurs

Dat vieren we met een extra en uitgebreid oorcollege met masterclasses en hoorbeurs op zaterdag 29 oktober 2022.

Laat u meenemen door tolk Irma Sluis in de wereld van gebarentaal.

Kom alles te weten over geneeskunde in de oudheid met archeoloog Boudewijn Goudswaard.

Ga zitten voor audioloog Jan de Laat die spreekt over gehoor en tinnitus.

Of kom naar een van de oorcolleges over de nieuwste hoortoestellen en bezoek de hoorbeurs met fabrikanten van solo-apparatuur, gehoorbescherming en nog zo veel meer!

Inmiddels is de masterclass en het oorcollege voorbij. Geen oorcollege meer missen? Lees hier hoe.

JewelEar audicien hoortoestellen - oorcollege

Oorcollege 2022

We zijn blij dat we weer een oorcollege kunnen organiseren! Dit keer zal het gaan over ‘Ongezien goed horen’. Wat brengen de kleinste hoortoestellen en wat kunt u er wel of niet van verwachten. Lees meer over het programma, locatie en datum en meldt u aan voor het oorcollege.

Oticon More hoortoestel gehoorapparaat

Oticon • More

 In 2020 bij JewelEar als eerste leverbaar!

Het hoortoestel van Oticon met BrainHearing

 

Met de More gaat Oticon een stap verder met de door hen ontwikkelde BrainHearing technologie. Het goed kunnen opvangen van geluid zorgt er voor dat de hersenen de betekenis van het geluid ook echt kunnen begrijpen.

 

Oticon More hoortoestel gehoorapparaat

Oticon More hoortoestel

 

Begrijp wat er om u heen gebeurt

Oticon More scant tot wel 500x per seconde al het geluid om u heen. Zo krijgen uw hersenen een veel completer beeld van de zogenaamde geluidsscènes om u heen. Oticon is hierin uniek: andere hoortoestellen richten zich vooral op het spraakgedeelte en filteren het andere geluid meer. Oticon biedt meer geluid aan, waardoor de hersenen het geluid beter kunnen begrijpen. En dat maakt het juist makkelijker voor de hersenen.

 

JewelEar eerste audicien

De More kwam in 2020 als eerste bij JewelEar beschikbaar in Nederland. Reserveer alvast een afspraak bij JewelEar om de More vrijblijvend uit te proberen.

Bel 0182 – 743400

of mail info@jewelear.nl

 

LYRIC onzichtbaar hoortoestel, kleinste gehoorapparaat

Lyric • Phonak

De Lyric van Phonak is het enige echt onzichtbare hoortoestel ter wereld.

JewelEar Hoortoestellen is de Lyric specialist in het Groene Hart. Hier kunt u terecht voor de Lyric. JewelEar heeft alle deskundigheid, jarenlange ervaring en een uitstekende service, zodat u met een gerust hart bij de audicien van JewelEar uw Lyric hoortoestellen kunt laten plaatsen en instellen.

 

 

Dit maakt de Lyric zo bijzonder!

het hoortoestel is het enige hoortoestel dat echt onzichtbaar gedragen kan worden

De Lyric wordt door een deskundige en hoogopgeleide audicien in de gehoorgang geplaatst.

Hierdoor kan het oor het geluid op een natuurlijke wijze blijven ontvangen via de oorschelp en de gehoorgang. Precies op de plek waar het geluid optimaal is, vlak voor het trommelvlies, is de Lyric gepositioneerd. Zo kan het geluid met de minste vervorming versterkt worden en hoort u weer op een bijzonder natuurlijke wijze.

De Lyric wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gedragen. Het enige wat u hoeft te doen is het laten vervangen van de Lyric als de batterijtjes leeg zijn. Dit is ongeveer 4 – 6 keer per jaar. U heeft dus verder geen omkijken meer naar uw hoortoestellen!

U kunt ook weer tijdens het slapen horen. Dat is belangrijk, omdat het gehoor het enige zintuig is dat blijft werken tijdens de slaap. De wekker kan u weer wekken. Of, en hopelijk zal het nodig zijn, hoort u de rookmelder in uw slaap. Of uw partner of kind. En wilt u dat niet, dan kunt u de Lyric gewoon uitzetten.

 

Tinnitus

Doordat de Lyric ook tijdens de slaap gedragen kan worden kan dit hoortoestel mensen met tinnitus helpen.

 

 

Wij informeren uw graag verder over de Lyric. Bent u benieuwd of de Lyric ook wat voor u is? Maak dan vrijblijvend een afspraak in ons Lyric centrum in Gouda. Goed bereikbaar met auto, trein en openbaar vervoer.

 

Bel 0182 – 743400

of mail info@jewelear.nl

 

Widex Moment Hoortoestel Gehoorapparaat - JewelEar audicien hoortoestellen - briljant in hooroplossingen

Moment • het nieuwste hoortoestel van Widex

geweldige luisterervaring met de

Widex MOMENT.

De MOMENT biedt een geweldige luisterervaring. Met dit hoortoestel kunt u rechtstreeks verbinding maken met us smartphone, tv en allerlei andere elektronica.

JewelEar, premiumdealer van Widex, heeft de MOMENT voor u klaar liggen. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u om een afspraak te maken.

 

bel mij terug

 

 

Kennismaken met de MOMENT

U kunt kennismaken met de mogelijkheden van de Widex MOMENT bij JewelEar Gouda en JewelEar Nootdorp.

 

contact

 

Bestel direct in onze webshop

U kunt snel kennismaken met de Widex MOMENT door deze te bestellen in de webshop van JewelEar.

 

bestel direct

Helder, rijk geluid

De Widex MOMENT is uniek!

De Widex MOMENT is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kleurstellingen.

Optimale resultaten Widex bij JewelEar

JewelEar is premiumdealer van Widex. De hoge standaard die Widex gehoorapparaten hebben worden door de hoge standaard van de audicien van JewelEar optimaal benut. Daardoor bent u verzekerd van de best mogelijke aanpassing van uw gehoorapparaat en zult u versteld staan van de mogelijkheden van uw hoortoestel.