Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Review

  JewelEar service

  Hoortoestellen en videobellen

  Ik ben een aantal jaren geleden overgestapt naar JewelEar vanwege vertrek van andere audicien naar elders. Zeer goed ontvangen.

  Op mijn vraag over het gebruik van hoortoestellen met videobellen heb ik antwoord gekregen. Ik heb nu prima gehoorapparaten, die in veel situaties een zeer tevreden gevoel geven.

  JewelEar is zeker aan te bevelen. De contacten waren open, deskundig en nauwkeurig. Voor alle bezoeken werd ruim de tijd genomen.

  Mevr. H. G. L.-B.

  Hoortraining helpt verstaan wat er gezegd wordt.

  Geen moeite was haar te veel

  Slecht kunnen horen was de reden om naar JewelEar Hoortoestellen te gaan. Ik kan met de hoortoestellen veel beter horen. Hoef niet steeds “wat zeg je” te zeggen.

  Ik heb van te voren niet op de website gekeken, maar gehoord van de goede service en de tevredenheid van een vriendin. Het contact met JewelEar was zeer plezierig. De vriendelijkheid van Marije is mij bijgebleven. Geen moeite was haar te veel. Ze nam alle tijd voor mij. En ze legde alles goed uit. Ik zou JewelEar zeker aanbevelen.

  T. van der Hauw, Bodegraven, 74 jaar

  Vervanging 5 jaar oude hoortoestellen

  Ik ben naar JewelEar gegaan, om mijn 5 jaar oude Widex-hoortoestellen te vervangen en vanwege een verslechterd gehoor. Ik was al klant bij JewelEar. Ik ben overgestapt naar een ander merk, Phonak, dat het beste resultaat opleverde voor mijn gehoorproblematiek. Dit na ook de nieuwste hoortoestellen van Widex en Oticon te hebben kunnen beproeven.

  Ik heb het contact met JewelEar ervaren als plezierig en persoonlijk. Grote betrokkenheid en veel geduld bij het zoeken naar de beste oplossing voor mijn gehoorprobleem. Deskundigheid en daarop gebaseerd inlevingsvermogen bij de analyse van het gehoorprobleem en de bijdrage van de oplossing daarvan die verschillende merken en typen hoortoestellen kunnen betekenen. Niet alleen in theorie, maar in praktijk gebracht door proefgebruik van verschillende hoortoestellen.

  Ik kan JewelEar zonder meer aanbevelen.

  Dhr. B. uit Waddinxveen, 75 jaar

  Tinnitus door vuurwerk

  Tinnitus door vuurwerk

  Vanwege tinnitus en uitschakeling hoge tonen na ontploffing vuurpijl dicht bij het oor ging ik naar JewelEar.

  Het gehoortoestel zorgt ervoor dat hogere tonen hoorbaar zijn, waardoor hoorprestatie verbetert; tevens wordt door activering hersengebied waar gehoor zetelt, tinnitus onderdrukt.

  Ik heb JewelEar als zeer prettig en deskundig ervaren; audicien neemt ruim de tijd, legt alles uit en luistert goed naar de cliënt. Bij het eerste gehoortoestel werd een probleem met een afgebroken klepje snel en vakkundig verholpen.

  JewelEar kan ik aanbevelen.

  Jan van Vliet, 72 jaar

  prullenbak klep

  Deskundigheid en servicegerichtheid

  Op de site van JewelEar kwam naar voren dat deskundigheid en servicegerichtheid vóórop staan bij JewelEar. Daar was ik naar op zoek.

  De hooroplossing van JewelEar geeft mij een héél blij gevoel, omdat mijn leven is “verrijkt” door het fijne horen wat ik nu weer kan. Het geluid is zo natuurlijk, zowel van andere mensen als van mijn eigen stem.

  Het contact met JewelEar was heel prettig, professioneel, deskundig en er is alle tijd voor je. Het is heel fijn dat ik meerdere hoortoestellen heb kunnen uitproberen. zolang ik zelf wilde en de begeleiding hierbij was echt super.

  Ik kan JewelEar zeker weten aanbevelen!! Blij toen ik besefte dat ik het deksel van het badkamerprullenbakje weer heen en weer hoorde zwiepen. Heerlijk om in de tuin ook het zàchte getjilp van de vogeltjes weer te horen. Blij verwonderd dat ik iemand ook weer hoorde aankomen lopen ipv alleen zien aankomen.

  Kortom: mijn wereld is weer “ingekleurd” met vertrouwde geluiden die ik lang niet had gehoord.

  José van Oevelen (62 jaar)