Preloader image
Title Image

Deskundigheid en servicegerichtheid

prullenbak klep

Deskundigheid en servicegerichtheid

Op de site van JewelEar kwam naar voren dat deskundigheid en servicegerichtheid vóórop staan bij JewelEar. Daar was ik naar op zoek.

De hooroplossing van JewelEar geeft mij een héél blij gevoel, omdat mijn leven is “verrijkt” door het fijne horen wat ik nu weer kan. Het geluid is zo natuurlijk, zowel van andere mensen als van mijn eigen stem.

Het contact met JewelEar was heel prettig, professioneel, deskundig en er is alle tijd voor je. Het is heel fijn dat ik meerdere hoortoestellen heb kunnen uitproberen. zolang ik zelf wilde en de begeleiding hierbij was echt super.

Ik kan JewelEar zeker weten aanbevelen!! Blij toen ik besefte dat ik het deksel van het badkamerprullenbakje weer heen en weer hoorde zwiepen. Heerlijk om in de tuin ook het zàchte getjilp van de vogeltjes weer te horen. Blij verwonderd dat ik iemand ook weer hoorde aankomen lopen ipv alleen zien aankomen.

Kortom: mijn wereld is weer “ingekleurd” met vertrouwde geluiden die ik lang niet had gehoord.

José van Oevelen (62 jaar)