Preloader image
Title Image

Vervanging 5 jaar oude hoortoestellen

Vervanging 5 jaar oude hoortoestellen

Ik ben naar JewelEar gegaan, om mijn 5 jaar oude Widex-hoortoestellen te vervangen en vanwege een verslechterd gehoor. Ik was al klant bij JewelEar. Ik ben overgestapt naar een ander merk, Phonak, dat het beste resultaat opleverde voor mijn gehoorproblematiek. Dit na ook de nieuwste hoortoestellen van Widex en Oticon te hebben kunnen beproeven.

Ik heb het contact met JewelEar ervaren als plezierig en persoonlijk. Grote betrokkenheid en veel geduld bij het zoeken naar de beste oplossing voor mijn gehoorprobleem. Deskundigheid en daarop gebaseerd inlevingsvermogen bij de analyse van het gehoorprobleem en de bijdrage van de oplossing daarvan die verschillende merken en typen hoortoestellen kunnen betekenen. Niet alleen in theorie, maar in praktijk gebracht door proefgebruik van verschillende hoortoestellen.

Ik kan JewelEar zonder meer aanbevelen.

Dhr. B. uit Waddinxveen, 75 jaar