Preloader image

Bel me terug.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

  JewelEar

  Bel mij terugservice

  Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

  Uw naam

  Uw telefoonnummer (10 cijfers)

  Controleer goed of het telefoonnummer wat u heeft opgegeven juist is. Anders is het voor ons niet mogelijk om contact op te nemen.

  Door welke vestiging wilt u graag teruggebeld worden?
  Maak uw keuze hieronder.

  Title Image

  Vervanging 5 jaar oude hoortoestellen

  Vervanging 5 jaar oude hoortoestellen

  Ik ben naar JewelEar gegaan, om mijn 5 jaar oude Widex-hoortoestellen te vervangen en vanwege een verslechterd gehoor. Ik was al klant bij JewelEar. Ik ben overgestapt naar een ander merk, Phonak, dat het beste resultaat opleverde voor mijn gehoorproblematiek. Dit na ook de nieuwste hoortoestellen van Widex en Oticon te hebben kunnen beproeven.

  Ik heb het contact met JewelEar ervaren als plezierig en persoonlijk. Grote betrokkenheid en veel geduld bij het zoeken naar de beste oplossing voor mijn gehoorprobleem. Deskundigheid en daarop gebaseerd inlevingsvermogen bij de analyse van het gehoorprobleem en de bijdrage van de oplossing daarvan die verschillende merken en typen hoortoestellen kunnen betekenen. Niet alleen in theorie, maar in praktijk gebracht door proefgebruik van verschillende hoortoestellen.

  Ik kan JewelEar zonder meer aanbevelen.

  Dhr. B. uit Waddinxveen, 75 jaar